Kampanjat

Ehkäisevä päihdetyö koskettaa meitä kaikkia. Päihde- tai rahapeliongelma varjostaa monien elämää tavalla tai toisella, vaikka itsellä ei näitä ongelmia olisikaan. Yksi merkittävä tapamme vaikuttaa ja ehkäistä päihde- ja pelihaittoja on kampanjointi.

EHYT on mukana vuosittain useassa eri kampanjassa. Kampanjoiden avulla muun muassa lisätään tietoutta päihdehaitoista ja edistetään terveitä elämäntapoja. Löydät täältä käynnissä olevat kampanjamme. Kampanja-aineistomme ovat vapaasti jäsenjärjestöjemme ja sidosryhmiemme hyödynnettävissä.

Tutustu myös EHYTin kumppaniensa kanssa järjestämiin kansalaiskampanjoihin täällä: Osallistu kampanjoihin – EHYT ry

Nuori katsoo puhelintaan. Teksti: Hakematta paras. K-18.

Hakematta paras – ethän välitä alkoholia alaikäiselle!

Koulun ja oppilaitosten päättäjäisviikonloppu koittaa pian. Joillekin nuorille se on yhä juhla, johon kuuluu alkoholi. Nuorille helpoin tapa saada alkoholia on pyytää täysi-ikäinen henkilö ostamaan sitä heille. Usein tämä täysi-ikäinen henkilö on kaveri, tuttu tai perheenjäsen.

Puolitetaan riskit, tuplataan toimet. EHYT.

Puolitetaan riskit – tuplataan toimet

Tehokkain tapa vähentää rahapelihaittoja ja -ongelmia on ehkäistä niitä ennalta. Puolitetaan riskitason rahapelaaminen -kampanja kannustaa meitä kaikkia pohtimaan keinoja tähän.

Neulottu lapanen ja neulepuikot

Lahjoita lämpöä

Lahjoita lämpöä -kampanja haastaa ihmisiä neulomaan asunnottomille ja muille apua tarvitseville lapasia ja villasukkia. Tule mukaan neulomaan!

Kuvassa iloisesti hymyilevä nainen.

Lahjoita ehkäisevään päihdetyöhön

Ole auttajiemme tukena. Pienilläkin teoilla voi olla suuri merkitys.  Lahjoita.

Tutustu muihin kampanjoihimme: