Kampanjat

Ehkäisevä päihdetyö koskettaa meitä kaikkia. Päihde- tai rahapeliongelma varjostaa monien elämää tavalla tai toisella, vaikka itsellä ei näitä ongelmia olisikaan. Yksi merkittävä tapamme vaikuttaa ja ehkäistä päihde- ja pelihaittoja on kampanjointi.

EHYT on mukana vuosittain useassa eri kampanjassa. Kampanjoiden avulla muun muassa lisätään tietoutta päihdehaitoista ja edistetään terveitä elämäntapoja. Löydät täältä käynnissä olevat kampanjamme. Kampanja-aineistomme ovat vapaasti jäsenjärjestöjemme ja sidosryhmiemme hyödynnettävissä.

Tutustu myös EHYTin kumppaniensa kanssa järjestämiin kampanjoihin täällä: Osallistu kampanjoihin – EHYT ry

Huumeita liikenteessä teksti ja piirrettyjä ihmishahmoja

Huumeita liikenteessä

Huumeita liikenteessä -kampanjan tavoitteena on rohkaista huoltajia, kasvattajia sekä nuorten kanssa työskenteleviä keskustelemaan nuorten kanssa siitä, kuinka huumeet vaikuttavat liikenneturvallisuuteen. Lisäksi haastetaan Suomen autokoulut mukaan kampanjaan liikenneturvallisuuden näkökulmasta.

Piirroskuvassa kaksi lasta rakentaa hiekkalinnaa.

Kuuntele ensin

Kuuntele ensin -kampanja nostaa esiin vanhemmuustaitojen merkitystä riskikäyttäytymisen ehkäisyssä ja lapsen terveen kasvun tukemisessa. Kampanja on suunnattu alakouluikäisten ja sitä nuorempien lasten vanhemmille.

Kuvassa iloisesti hymyilevä nainen.

Lahjoita ehkäisevään päihdetyöhön

Ole auttajiemme tukena. Pienilläkin teoilla on voi olla suuri merkitys.  Lahjoita.

Neulottu lapanen ja neulepuikot

Lahjoita lämpöä

Lahjoita lämpöä -kampanja haastaa ihmisiä neulomaan asunnottomille ja muille apua tarvitseville lapasia ja villasukkia. Tule mukaan neulomaan!