Tilaa uutiskirje

EHYT julkaisee useita uutiskirjeitä eri kohderyhmille. Olit sitten järjestön tai kunnan työntekijä, koulun tai oppilaitoksen henkilökuntaa tai sote- tai nuorisoalan ammattilainen, tilaamalla pysyt ajantasalla ehkäisevän päihdetyön aiheista. Tutustu ja tilaa!

Nainen käyttää kannettavaa tietokonetta.
Kuva: Jukka Rapo / EHYT ry

Ehkäisevän päihdetyön TEEMA

Ehkäisevän päihdetyön TEEMA on Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkoston ja EHYT ry:n yhteinen ajankohtaiskatsaus, jossa keskitytään kuukausittain yhteen aihepiiriin. Uutiskirje ilmestyy kerran kuussa. Se on suunnattu erityisesti kuntien ja järjestöjen toimijoille, jotka ovat kiinnostuneita ehkäisevän päihdetyön ajankohtaisista aiheista. Myös muut kiinnostuneet voivat tilata kirjeen!

EHYT Uutisia

EHYT Uutisia kertoo ajankohtaisista asioista ja toiminnasta EHYTin jäsenyhdistyksille ja vapaaehtoisille. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuussa. Tutustu uutiskirjeen viimeisimpään numeroon!

Tsemppaajat

Tsemppaajat-uutiskirje kertoo ajankohtaiset terveiset ehkäisevän päihdetyön kentältä opettajille ja muille lasten ja nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille. Tsemppaajat ilmestyy neljä kertaa vuodessa, koulujen lukuvuoden aikana. Tutustu uutiskirjeen viimeisimpään numeroon

 

EHYTin Rahapeliuutisia

EHYTin rahapeliuutisia on EHYTin rahapelihaittojen ehkäisyn yksikön tuottama ajankohtainen uutispaketti, jossa tiedotetaan mm. ajankohtaisista rahapelaamiseen ja rahapelihaittojen ehkäisyyn liittyvistä tutkimuksista, koulutuksista, tapahtumista, julkaisuista ja kyselyistä. Uutiskirjeessä kerrotaan lisäksi EHYTin rahapelitiimin ajankohtaisia kuulumisia. Se on suunnattu erityisesti rahapelihaittojen ja niiden ehkäisyn parissa työskenteleville sekä rahapelihaittoja työssään kohtaaville ammattilaisille. Myös muut rahapeliaiheista kiinnostuneet voivat tilata uutiskirjeen. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuussa. Tutustu uutiskirjeen viimeisimpään numeroon! Seuraava uutiskirje ilmestyy toukokuun lopussa.