Tilaa uutiskirje

EHYT julkaisee useita ehkäisevää päihdetyötä käsitteleviä uutiskirjeitä. Olet sitten järjestön tai kunnan työntekijä, koulun tai oppilaitoksen henkilökuntaa tai sote- tai nuorisoalan ammattilainen, tilaamalla itsellesi sopivan uutiskirjeen pysyt ajan tasalla!

Ehkäisevän päihdetyön TEEMA

Ehkäisevän päihdetyön TEEMA on Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkoston ja EHYT ry:n yhteinen ajankohtaiskatsaus, jossa keskitytään yhteen aihepiiriin kerrallaan. Uutiskirje ilmestyy kerran kuussa. Se on suunnattu erityisesti kuntien ja järjestöjen toimijoille, jotka ovat kiinnostuneita ehkäisevän päihdetyön ajankohtaisista aiheista. Myös muut kiinnostuneet voivat tilata kirjeen!

EHYT tukena työssä

EHYT tukena työssä -uutiskirje kertoo EHYTin tarjoamista käytännönläheisistä työvälineistä kuten koulutuksista, menetelmistä ja ehkäisevän päihdetyön kampanjoista sekä ajankohtaisista asioista ehkäisevää päihdetyötä kunnissa, hyvinvointialueilla ja oppilaitoksissa suunnitteleville ja tekeville sekä muille kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Tutustu uutiskirjeen viimeisimpään numeroon.

Kompassi-uutiskirje

Kompassi-uutiskirje tarjoaa neljä kertaa vuodessa sähköpostiisi nostoja Kompassi-lehden sekä EHYTin verkkosivujen sisällöistä. Lehti ja uutiskirje on suunnattu EHYTin jäsenyhdistyksille, luottamushallinnolle, kohtaamispaikoille, jäsenyhdistysten jäsenille sekä muille ehkäisevästä päihdetyöstä kiinnostuneille. Tutustu uutiskirjeen viimeisimpään numeroon.

BuenoUutiset

BuenoUutiset kertoo ajankohtaiset terveiset ehkäisevän päihdetyön kentältä opettajille ja muille lasten ja nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille. BuenoUutiset ilmestyy noin viisi kertaa vuodessa, koulujen lukuvuoden aikana. Tutustu BuenoUutiset viimeisimpään numeroon. BuenoUutiset tunnettiin aikaisemmin nimellä Tsemppaajat -uutiskirje ja uusi nimi otettu käyttöön vuoden 2024 alusta.

tilaa

EHYTin rahapeliuutisia

EHYTin rahapeliuutisia on EHYTin rahapelihaittayksikön tuottama ajankohtainen uutispaketti, jossa tiedotetaan mm. ajankohtaisista rahapelaamiseen ja rahapelihaittojen ehkäisyyn liittyvistä tutkimuksista, koulutuksista, tapahtumista, julkaisuista ja kyselyistä. Uutiskirjeessä kerrotaan lisäksi EHYTin rahapelitiimin ajankohtaisia kuulumisia. Se on suunnattu erityisesti rahapelihaittojen ja niiden ehkäisyn parissa työskenteleville sekä haittoja työssään kohtaaville ammattilaisille. Myös muut aiheesta kiinnostuneet voivat tilata uutiskirjeen. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuussa. Tutustu aikaisempiin uutiskirjeisiin.

Uutiskirje toisella asteella toimiville ammattilaisille

Päihdekasvatuksen uutiskirje kertoo ammattilaisten koulutustarjonnasta, ajankohtaisista päihteisiin liittyvistä ilmiöistä sekä päihdekasvatuksen menetelmistä ja materiaaleista, joiden avulla oppilaitos voi itse toteuttaa päihdekasvatusta. Uutiskirje ilmestyy ilmestyy 2–3 kertaa vuodessa. Tutustu aikaisempiin uutiskirjeisiin.

Pelikasvatuksen uutiskirje

Pelikasvatuksen uutiskirje tarjoaa ajankohtaista ja ammatillista tietoa pelaamisestä sekä vinkkejä pelikasvatuksen toteuttamiseen. Uutiskirje palvelee lasten ja nuorten kanssa työskenteleviä ammattilaisia heidän jokapäiväisessä työssään.

Rusmedels- och spelfostran med EHYT -uutiskirje

Ruotsinkielinen päihde- ja pelikasvatuksen Rusmedels- och spelfostran med EHYT -uutiskirje tarjoaa ajankohtaista tietoa, materiaaleja sekä koulutuksia päihteistä ja pelaamisesta kaikille lasten ja nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille.  Uutiskirje ilmestyy noin 3-5 kertaa vuodessa. Tutustu aikaisempiin uutiskirjeisiin.