Tilaa uutiskirje

EHYT julkaisee uutiskirjeitä eri aiheilla ja eri kohderyhmille. Tutustu ja tilaa!

Kvinnan sitter och använder sitt datorn.
Kuva: Jukka Rapo / EHYT ry

Olit sitten järjestön tai kunnan työntekijä, koulujen tai oppilaitosten henkilökuntaa tai sote- tai nuorisoalan ammattilainen, tilaamalla pysyt ajantasalla ehkäisevän päihdetyön ajankohtaisista aiheista.

Ehkäisevän päihdetyön Teema

Ehkäisevän päihdetyön TEEMA on Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkoston sekä EHYT ry:n yhteinen ajankohtaiskatsaus, jossa keskitytään kuukausittain yhteen ehkäisevän päihdetyön aihepiiriin. Ehkäisevän päihdetyön TEEMA ilmestyy kerran kuussa. Se on suunnattu erityisesti kuntien ja järjestöjen toimijoille, jotka ovat kiinnostuneita ehkäisevän päihdetyön ajankohtaisista aiheista. Myös muut kiinnostuneet voivat tilata kirjeen!

EHYT Uutisia

EHYT Uutisia kertoo ajankohtaisista asioista ja toiminnasta EHYTin jäsenyhdistyksille ja vapaaehtoisille. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuussa. Voit tutustua uutiskirjeen viimeisimpään numeroon täällä.

Tsemppaajat

Tsemppaajat-uutiskirje kertoo ajankohtaiset terveiset ehkäisevän päihdetyön kentältä opettajille ja muille lasten ja nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille. Tsemppaajat ilmestyy 4 kertaa vuodessa, koulujen lukuvuoden aikana. Voit tutustua uutiskirjeen viimeisimpään numeroon täällä.

Päihde- ja mielenterveysjärjestöjen tutkimusohjelman (MIPA) uutiskirje

Järjestöjen yhteisen tutkimusohjelman uutiskirje kokoaa tutkimusten tulokset ja kertoo hankkeen kuulumiset. Uutiskirje ilmestyy noin kaksi kertaa vuodessa.