Pirkkalan Elokolo

Elokolossa on kävijöitä vauvasta vaariin
Elokolomme ovat päihteettömiä kohtaamispaikkoja, joissa tuetaan jokaisen kävijän arkea. Pirkkalan Elokolossa voi kahvitella, lukea päivän lehdet tai jutella muiden kanssa. Opastusta tietokoneen käyttöön on myös saatavilla! Kuva: Laura Vesa

Kaikki ovat tervetulleita Elokoloon elämäntilanteestaan riippumatta. Elokolossa voit nauttia kahvia tai teetä itse tehtyjen leivonnaisten kera, lukea päivän lehdet, katsoa televisiota tai vaikka jutella henkilökuntamme ja muiden kävijöiden kanssa. Käytössäsi on verkkoyhteyksin varustettu tietokone ja tulostin, joiden käyttöön saat opastusta.

Meiltä löydät ilmaisen ”Tuo ja vie” -kirjaston sekä erilaisia lautapelejä, joita voi pelata paikan päällä. Tarjolla on myös tukea, apua ja aineistoja hyvinvointiin, päihteiden käyttöön tai rahapelaamiseen liittyvissä asioissa. Järjestämme myös erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Elokolon tiloissa voivat iltaisin kokoontua erilaiset ryhmät ja yhdistykset.Meiltä löydät ilmaisen ”Tuo ja vie” -kirjaston sekä erilaisia lautapelejä, joita voi pelata paikan päällä. Tarjolla on myös tukea, apua ja aineistoja hyvinvointiin, päihteiden käyttöön tai rahapelaamiseen liittyvissä asioissa. Järjestämme myös erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Elokolon tiloissa voivat iltaisin kokoontua erilaiset ryhmät ja yhdistykset (15.9.2020 saakka muiden yhdistysten kokoontumiset peruttu).Meiltä löydät ilmaisen ”Tuo ja vie” -kirjaston sekä erilaisia lautapelejä, joita voi pelata paikan päällä. Tarjolla on myös tukea, apua ja aineistoja hyvinvointiin, päihteiden käyttöön tai rahapelaamiseen liittyvissä asioissa. Järjestämme myös erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Elokolon tiloissa voivat iltaisin kokoontua erilaiset ryhmät ja yhdistykset.

Voit tulla myös vapaaehtoiseksi ja kysyä henkilökunnaltamme lisää harjoittelu- ja työmahdollisuuksista.

Ylläpidämme Pirkkalan Elokoloa yhteistyössä Pirkkalan Elopilkku ry:n kanssa

Koronatiedote 25.2.2021
Meille EHYT ry:ssä on ensisijaisen tärkeää huolehtia koko Elokolo-yhteisömme eli kävijöidemme, vapaaehtoistemme, opiskelijoiden sekä työntekijöidemme terveydestä. Tästä syystä Elokolo on kiinni maanantaista 1.3. alkaen – vain lyhyt asioimismahdollisuus yhdellä kävijällä kerrallaan. Sulku kestää aluksi maaliskuun loppuun. Tilanteen kehittymistä seurataan aktiivisesti ja tiedotamme jatkosta sen perusteella. Elokolojen työntekijät ovat tavoitettavissa normaalisti puhelimitse ja sähköpostilla jokaisena arkipäivänä. Ymmärrämme, että nämä koronatoimet tuntuvat välillä hankalilta, mutta meidän on tehtävä kaikkemme taudin voittamiseksi.

.

Käytäthän meillä maskia
Käytä Elokolossa käydessäsi maskia ja välität näin kanssaihmisistä

Viikko-ohjelma:

Pirkkalan Elokolo on avoinna ma-pe 9.00-11.30, välisiivous 11.30-12, avoinna taas 12.00 – 15.00.
Mahdollisista muutoksista ja muista tapahtumista ilmoitetaan Pirkkalainen-lehden Yhdistykset-palstalla ja Elokolon Facebookissa.
Koronapandemiaan liittyvät hygieniaohjeet lyhyesti: tule Elokoloon flunssaoireettomana, käytä aina kasvomaskia, pese kädet ja käytä käsidesiä tullessasi, pidetään huoli myös turvaväleistä. Tervetuloa! 

Koronaviruspandemian aikana retkistä tai tapahtumista ilmoitetaan Pirkkalainen-lehden Yhdistykset-palstalla ja Facebookissa. Torstaisin on tänä aikana edullinen keittolounas klo 11-11.30 ja 12.30 joko Elokolossa syötäväksi tai jäähdytettynä mukaan otettavaksi. Lauantaisin lahjoituselintarvikkeiden jako Elokolon takaportaiden luona lauantaisin klo 12-12.30.

Normaalisti viikko-ohjelma on seuraava:
torstaisin edullinen keittolounas kello 11.30 -12
perjantaipuheet kello 9-10 – erilaisia alustajia maan ja taivaan väliltä.

Pirkkalan Elokolo
Suupankuja 8-10 C (karttalinkki)
33960 Pirkkala
puh. 050 4750315
pirkkalan.elokolo@ehyt.fi
www.facebook.com/pirkkalanelokolo

Riitta Sattilainen.

Sattilainen Riitta

Länsi-Suomen aluetyöntekijä 050 407 1044
Katso henkilön esittely