Pirkkalan Elokolo

Elokolomme ovat päihteettömiä kohtaamispaikkoja, joissa tuetaan jokaisen kävijän arkea. Pirkkalan Elokolossa voi kahvitella, lukea päivän lehdet tai jutella muiden kanssa. Opastusta tietokoneen käyttöön on myös saatavilla!

Kaikki ovat tervetulleita Elokoloon elämäntilanteestaan riippumatta. Elokolossa voit nauttia kahvia tai teetä itse tehtyjen leivonnaisten kera, lukea päivän lehdet, katsoa televisiota tai vaikka jutella henkilökuntamme ja muiden kävijöiden kanssa. Käytössäsi on verkkoyhteyksin varustettu tietokone ja tulostin, joiden käyttöön saat opastusta. .

Meiltä löydät ilmaisen ”Tuo ja vie” -kirjaston sekä erilaisia lautapelejä, joita voi pelata paikan päällä. Tarjolla on myös tukea, apua ja aineistoja hyvinvointiin, päihteiden käyttöön tai rahapelaamiseen liittyvissä asioissa. Järjestämme myös erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Elokolon tiloissa voivat iltaisin kokoontua erilaiset ryhmät ja yhdistykset.Meiltä löydät ilmaisen ”Tuo ja vie” -kirjaston sekä erilaisia lautapelejä, joita voi pelata paikan päällä. Tarjolla on myös tukea, apua ja aineistoja hyvinvointiin, päihteiden käyttöön tai rahapelaamiseen liittyvissä asioissa. Järjestämme myös erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Elokolon tiloissa voivat iltaisin kokoontua erilaiset ryhmät ja yhdistykset. Meiltä löydät ilmaisen ”Tuo ja vie” -kirjaston sekä erilaisia lautapelejä, joita voi pelata paikan päällä. Tarjolla on myös tukea, apua ja aineistoja hyvinvointiin, päihteiden käyttöön tai rahapelaamiseen liittyvissä asioissa. Järjestämme myös erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Elokolon tiloissa voivat iltaisin kokoontua erilaiset ryhmät ja yhdistykset.

Voit tulla myös vapaaehtoiseksi ja kysyä henkilökunnaltamme lisää harjoittelu- ja työmahdollisuuksista.

Ylläpidämme Pirkkalan Elokoloa yhteistyössä Pirkkalan Elopilkku ry:n kanssa

AJANKOHTAISTA! Kävijätiedote 21.1.2022

Pirkkalan Elokolo on avoinna hyvin rajoitetusti 6.2.2022 saakka.

Keittolounasta noudettuna takaovelta on saatavana tiistaina ja torstaina kello 11-12.

Lahjoituksena saatavia elintarvikkeita jaetaan lauantaisin 22.1., 29.1. ja 5.2.2022 kello 12.00-12.30.

Seuraamme tilannetta/määräyksiä ja ilmoitamme, jos tilanne muuttuu. Elokolon puhelin 050 475 0315 päivystää arkisin klo 9-14, ollaan yhteyksissä puolin ja toisin.
Terveyttä, hyvää uutta vuotta ja mainioita ulkoilusäitä kaikille.
Pidetään huolta toisistamme ja itsestämme.

Tervetuloa!

.

Käytäthän meillä maskia
Käytä Elokolossa käydessäsi maskia ja välität näin kanssaihmisistä

Koronapandemiaan liittyvät hygieniaohjeet lyhyesti: tule Elokoloon flunssaoireettomana, käytä aina kasvomaskia, pese kädet ja käytä käsidesiä tullessasi, pidetään huoli myös turvaväleistä.

Pirkkalan Elokolo
Suupankuja 8-10 C (karttalinkki)
33960 Pirkkala
puh. 050 4750315
pirkkalan.elokolo@ehyt.fi
www.facebook.com/pirkkalanelokolo

Riitta Sattilainen.

Sattilainen Riitta

Länsi-Suomen aluetyöntekijä 050 407 1044
Katso henkilön esittely
EU - FEAD-rahasto, ruoka-apu
EU-ruoka-apua kaksi kertaa vuodessa