Pirkkalan Elokolo

Elokolossa on kävijöitä vauvasta vaariin
Elokolomme ovat päihteettömiä kohtaamispaikkoja, joissa tuetaan jokaisen kävijän arkea. Pirkkalan Elokolossa voi kahvitella, lukea päivän lehdet tai jutella muiden kanssa. Opastusta tietokoneen käyttöön on myös saatavilla! Kuva: Laura Vesa

Kaikki ovat tervetulleita Elokoloon elämäntilanteestaan riippumatta. Elokolossa voit nauttia kahvia tai teetä itse tehtyjen leivonnaisten kera, lukea päivän lehdet, katsoa televisiota tai vaikka jutella henkilökuntamme ja muiden kävijöiden kanssa. Käytössäsi on verkkoyhteyksin varustettu tietokone ja tulostin, joiden käyttöön saat opastusta.

Meiltä löydät ilmaisen ”Tuo ja vie” -kirjaston sekä erilaisia lautapelejä, joita voi pelata paikan päällä. Tarjolla on myös tukea, apua ja aineistoja hyvinvointiin, päihteiden käyttöön tai rahapelaamiseen liittyvissä asioissa. Järjestämme myös erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Elokolon tiloissa voivat iltaisin kokoontua erilaiset ryhmät ja yhdistykset.Meiltä löydät ilmaisen ”Tuo ja vie” -kirjaston sekä erilaisia lautapelejä, joita voi pelata paikan päällä. Tarjolla on myös tukea, apua ja aineistoja hyvinvointiin, päihteiden käyttöön tai rahapelaamiseen liittyvissä asioissa. Järjestämme myös erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Elokolon tiloissa voivat iltaisin kokoontua erilaiset ryhmät ja yhdistykset (15.9.2020 saakka muiden yhdistysten kokoontumiset peruttu).Meiltä löydät ilmaisen ”Tuo ja vie” -kirjaston sekä erilaisia lautapelejä, joita voi pelata paikan päällä. Tarjolla on myös tukea, apua ja aineistoja hyvinvointiin, päihteiden käyttöön tai rahapelaamiseen liittyvissä asioissa. Järjestämme myös erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Elokolon tiloissa voivat iltaisin kokoontua erilaiset ryhmät ja yhdistykset.

Voit tulla myös vapaaehtoiseksi ja kysyä henkilökunnaltamme lisää harjoittelu- ja työmahdollisuuksista.

Ylläpidämme Pirkkalan Elokoloa yhteistyössä Pirkkalan Elopilkku ry:n kanssa.

Koronatiedote 23.11.2020
Koronatilanne on syksyn aikana huolestuttavasti kehittynyt huonompaan suuntaan. Meidän kaikkien toimia tarvitaan, jotta voimme ehkäistä tautitilanteen kehittymistä pahemmaksi. Käsien pesu tai käsidesin käyttö, turvavälien pitäminen ja milloin se ei oikein ole mahdollista, niin maskien käyttäminen. EHYT ry asettaa terveyden ja turvallisuuden etusijalle kaikessa toiminnassaan. Meille EHYT ry:ssä on ensisijaisen tärkeää huolehtia koko Elokolo-yhteisömme eli kävijöidemme, vapaaehtoistemme, opiskelijoiden sekä työntekijöidemme terveydestä.Pirkanmaan seudulla on annettu vahva suositus maskien käytöstä niin julkisissa kuin yksityisissäkin tiloissa. Pirkkalan Elokolossa sekä henkilökunta että siellä vierailevat käyttävät tämän suosituksen mukaisesti kasvomaskeja Elokolossa ollessaan. Ethän tule paikalle, jos tunnet olosi sairaaksi! Tilanteen kehittymistä seurataan aktiivisesti ja tiedotamme jatkosta sen perusteella. Elokolojen työntekijät ovat tavoitettavissa normaalisti puhelimitse ja sähköpostilla jokaisena arkipäivänä. Ymmärrämme, että nämä koronatoimet tuntuvat välillä hankalilta, mutta meidän on tehtävä kaikkemme taudin voittamiseksi.Näin yhdessä toimien pystymme pitämään Elokolot auki!

Käytäthän meillä maskia
Käytäthän Elokolossa käydessäsi maskia ja välität näin kanssaihmisistä

Viikko-ohjelma:

Pirkkalan Elokolo on avoinna ma-pe 9.00-11.30, välisiivous 11.30-12, avoinna taas 12.00 – 14.00.
Mahdollisista muutoksista ja muista tapahtumista ilmoitetaan Pirkkalainen-lehden Yhdistykset-palstalla ja Elokolon Facebookissa.

Mahdollisista muutoksista ja muista tapahtumista ilmoitetaan Elokolon Facebook-sivuilla. 
Koronapandemiaan liittyvät hygieniaohjeet lyhyesti: tule Elokoloon flunssaoireettomana, pese kädet ja käytä käsidesiä tullessasi, pidetään huoli myös turvaväleistä. Tervetuloa! 

Koronaviruspandemian aikana retkistä tai tapahtumista ilmoitetaan Pirkkalainen-lehden Yhdistykset-palstalla ja Facebookissa. Torstaisin on tänä aikana edullinen keittolounas klo 11-11.30, joko Elokolossa syötäväksi tai jäähdytettynä mukaan otettavaksi. Lauantaisin lahjoituselintarvikkeiden jako Elokolon takaportaiden luona lauantaisin klo 12-12.30.

Normaalisti viikko-ohjelma on seuraava:
keskiviikkoisin voi mittauttaa verenpaineensa kello 11-13
torstaisin edullinen keittolounas kello 11.30 -12, jonka jälkeen yhteislaulua kello 12-14
Perjantaipuheet kello 9-10 – erilaisia alustajia maan ja taivaan väliltä.

Pirkkalan Elokolo
Suupankuja 8-10 C (karttalinkki)
33960 Pirkkala
puh. 050 4750315
pirkkalan.elokolo@ehyt.fi
www.facebook.com/pirkkalanelokolo

HUOM! Pirkkalan Elokolo 2.11.2020- 4.12.2020
Maarit Järvinen p. 040 570 8853
maarit.jarvinen@ehyt.fi