Pirkkalan Elokolo

Elokolossa on kävijöitä vauvasta vaariin
Elokolomme ovat päihteettömiä kohtaamispaikkoja, joissa tuetaan jokaisen kävijän arkea. Pirkkalan Elokolossa voi kahvitella, lukea päivän lehdet tai jutella muiden kanssa. Opastusta tietokoneen käyttöön on myös saatavilla! Kuva: Laura Vesa

Kaikki ovat tervetulleita Elokoloon elämäntilanteestaan riippumatta. Elokolossa voit nauttia kahvia tai teetä itse tehtyjen leivonnaisten kera, lukea päivän lehdet, katsoa televisiota tai vaikka jutella henkilökuntamme ja muiden kävijöiden kanssa. Käytössäsi on verkkoyhteyksin varustettu tietokone ja tulostin, joiden käyttöön saat opastusta. .

Meiltä löydät ilmaisen ”Tuo ja vie” -kirjaston sekä erilaisia lautapelejä, joita voi pelata paikan päällä. Tarjolla on myös tukea, apua ja aineistoja hyvinvointiin, päihteiden käyttöön tai rahapelaamiseen liittyvissä asioissa. Järjestämme myös erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Elokolon tiloissa voivat iltaisin kokoontua erilaiset ryhmät ja yhdistykset.Meiltä löydät ilmaisen ”Tuo ja vie” -kirjaston sekä erilaisia lautapelejä, joita voi pelata paikan päällä. Tarjolla on myös tukea, apua ja aineistoja hyvinvointiin, päihteiden käyttöön tai rahapelaamiseen liittyvissä asioissa. Järjestämme myös erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Elokolon tiloissa voivat iltaisin kokoontua erilaiset ryhmät ja yhdistykset (15.9.2020 saakka muiden yhdistysten kokoontumiset peruttu).Meiltä löydät ilmaisen ”Tuo ja vie” -kirjaston sekä erilaisia lautapelejä, joita voi pelata paikan päällä. Tarjolla on myös tukea, apua ja aineistoja hyvinvointiin, päihteiden käyttöön tai rahapelaamiseen liittyvissä asioissa. Järjestämme myös erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Elokolon tiloissa voivat iltaisin kokoontua erilaiset ryhmät ja yhdistykset.

Voit tulla myös vapaaehtoiseksi ja kysyä henkilökunnaltamme lisää harjoittelu- ja työmahdollisuuksista.

Ylläpidämme Pirkkalan Elokoloa yhteistyössä Pirkkalan Elopilkku ry:n kanssa

Kävijätiedote 7.9.2021
Pirkkalan Elokolon on avoinna rajoitetusti. Kävijänä muistathan noudattaa varovaisuutta, käyttää maskia Elokolossa, muistat myös käsihygenian ja turvavälit.
Kävijöitä voi Elokolossa olla samanaikaisesti max. 10 henkeä.
Noudatamme paikallisia viranomaisohjeita.
Elokolo on avoinna arkisin ma – to kello 9 -14 ja pe 9-13.
Tervetuloa!

.

Käytäthän meillä maskia
Käytä Elokolossa käydessäsi maskia ja välität näin kanssaihmisistä

Viikko-ohjelma:

Koronapandemiaan liittyvät hygieniaohjeet lyhyesti: tule Elokoloon flunssaoireettomana, käytä aina kasvomaskia, pese kädet ja käytä käsidesiä tullessasi, pidetään huoli myös turvaväleistä.

Pirkkalan Elokolo
Suupankuja 8-10 C (karttalinkki)
33960 Pirkkala
puh. 050 4750315
pirkkalan.elokolo@ehyt.fi
www.facebook.com/pirkkalanelokolo

Riitta Sattilainen.

Sattilainen Riitta

Länsi-Suomen aluetyöntekijä 050 407 1044
Katso henkilön esittely
EU - FEAD-rahasto, ruoka-apu
EU-ruoka-apua kaksi kertaa vuodessa