Pirkkalan Elokolo

Elokolossa on kävijöitä vauvasta vaariin
Elokolomme ovat päihteettömiä kohtaamispaikkoja, joissa tuetaan jokaisen kävijän arkea. Pirkkalan Elokolossa voi kahvitella, lukea päivän lehdet tai jutella muiden kanssa. Opastusta tietokoneen käyttöön on myös saatavilla! Kuva: Laura Vesa

Kaikki ovat tervetulleita Elokoloon elämäntilanteestaan riippumatta. Elokolossa voit nauttia kahvia tai teetä itse tehtyjen leivonnaisten kera, lukea päivän lehdet, katsoa televisiota tai vaikka jutella henkilökuntamme ja muiden kävijöiden kanssa. Käytössäsi on verkkoyhteyksin varustettu tietokone ja tulostin, joiden käyttöön saat opastusta.

Meiltä löydät ilmaisen ”Tuo ja vie” -kirjaston sekä erilaisia lautapelejä, joita voi pelata paikan päällä. Tarjolla on myös tukea, apua ja aineistoja hyvinvointiin, päihteiden käyttöön tai rahapelaamiseen liittyvissä asioissa. Järjestämme myös erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Elokolon tiloissa voivat iltaisin kokoontua erilaiset ryhmät ja yhdistykset.Meiltä löydät ilmaisen ”Tuo ja vie” -kirjaston sekä erilaisia lautapelejä, joita voi pelata paikan päällä. Tarjolla on myös tukea, apua ja aineistoja hyvinvointiin, päihteiden käyttöön tai rahapelaamiseen liittyvissä asioissa. Järjestämme myös erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Elokolon tiloissa voivat iltaisin kokoontua erilaiset ryhmät ja yhdistykset (15.9.2020 saakka muiden yhdistysten kokoontumiset peruttu).Meiltä löydät ilmaisen ”Tuo ja vie” -kirjaston sekä erilaisia lautapelejä, joita voi pelata paikan päällä. Tarjolla on myös tukea, apua ja aineistoja hyvinvointiin, päihteiden käyttöön tai rahapelaamiseen liittyvissä asioissa. Järjestämme myös erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Elokolon tiloissa voivat iltaisin kokoontua erilaiset ryhmät ja yhdistykset.

Voit tulla myös vapaaehtoiseksi ja kysyä henkilökunnaltamme lisää harjoittelu- ja työmahdollisuuksista.

Ylläpidämme Pirkkalan Elokoloa yhteistyössä Pirkkalan Elopilkku ry:n kanssa.

Viikko-ohjelma:

Avoinna ma-pe klo 9-11.30 ja 12-14 (välissä siivoustauko, jonka aikana Elokolo on kiinni)

Koronaviruspandemian aikana, elokuun 2020 loppuun saakka erikoisohjelmista, kuten retkistä tai tapahtumista ilmoitetaan Pirkkalainen-lehden Yhdistykset-palstalla ja Facebookissa. Torstaisin on tänä aikana edullinen keittolounas klo 11-11.30, joko Elokolossa syötäväksi tai jäähdytettynä mukaan otettavaksi.

Normaalisti viikko-ohjelma on seuraava:
keskiviikkoisin voi mittauttaa verenpaineensa kello 11-13
torstaisin edullinen keittolounas kello 11.30 -12, jonka jälkeen yhteislaulua kello 12-14
Perjantaipuheet kello 9-10 , jossa erilaisia alustajia maan ja taivaan väliltä.

Pirkkalan Elokolo
Suupankuja 8-10 C
33960 Pirkkala
puh. 050 4750315
pirkkalan.elokolo@ehyt.fi
www.facebook.com/pirkkalanelokolo

Riitta Sattilainen.

Sattilainen Riitta

Länsi-Suomen aluetyöntekijä 050 407 1044
Katso henkilön esittely