Pirkkalan Elokolo

Kaipaatko yhteisöllistä paikkaa, jossa voit tutustua uusin ihmisiin, keskustella mieltäsi askarruttavista arkisista asioista ja osallistua yhteisiin tekemisiin? Tule tutustumaan Elokolo-kohtaamispaikkaamme! Meille jokainen on arvokas ja tärkeä, ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Ihmiset pelaavat korttia Pirkkalan Elokolossa
Pirkkalan Elokolo on kohtaamispaikka kaikille

Aikasi kuluu Elokolossa joutuisasti televisiota katsellen, päivän lehtiä lukien, lauta- ja korttipelejä pelaillen tai vaikka muiden kävijöiden ja henkilökunnan kanssa jutellen. Meiltä löydät myös yhteisessä käytössä olevan tietokoneen, jolla voit halutessasi hoitaa omia asioitasi. Lisäksi voit nauttia meillä päivittäin kahvia ja leivonnaisia. Torstaisin tarjoamme edullista lounasta.

Viikoittainen ohjelmamme tarjoaa monipuolisesti erilaisia ryhmiä ja tekemisiä. Voit esimerkiksi osallistua seurapeliryhmään, yhteislauluihin ja mielenkiintoisiin keskusteluihin alustajan johdolla. Lisäksi järjestämme joka toinen viikko SPR:n terveyspistetoimintaa. Meillä pääset mukaan myös teematilaisuuksiin ja retkille. Ajankohtaiset tapahtumat näet viikko-ohjelmastamme, jonka voit noutaa Elokolosta sekä katsoa Facebook-sivultamme ja Instagram-tililtämme.

Voit tulla sellaisena kuin olet. Jos tarvitset tukea hyvinvointiin, päihteiden käyttöön ja rahapelaamiseen liittyvissä asioissa, voit aina kääntyä henkilökunnan puoleen.

Entä oletko kiinnostunut Elokolon tarjoamista vapaaehtoistyö-, harjoittelu- ja työmahdollisuuksista? Ota rohkeasti yhteyttä Elokolon toiminnanohjaajaan tai poikkea juttelemaan henkilökunnan kanssa. Ryhmät ja yhdistykset voivat myös hyödyntää Elokolon tiloja.

Meillä Elokolossa vietetään arkea ja juhlaa yhdessä, lämpimästi tervetuloa mukaan!

Olemme avoinna maanantaista keskiviikkoon kello 9–14, torstaisin kello 9–13.30 ja perjantaisin kello 9–13.

Pirkkalan Elokoloa ylläpidetään yhdessä Pirkkalan Elopilkku ry:n kanssa.

Pirkkalan Elopilkku ry jakaa lahjoituksena saatavia elintarvikkeita yhteistyössä SPR:n Pirkkalan osaston kanssa lauantaisin kello 11–11.30 Elokolon takaovelta.

Tarkempaa tietoa toiminnastamme löydät esimerkiksi Facebook-sivultamme ja Instagram-tililtämme.

Kaikki toimintamme on päihteetöntä, ja tuemme yhdenvertaisuutta.

Pirkkalan Elokolo
Yhteystiedot
  • Suupankuja 8-10, C-rappu, 33960 Pirkkala
  • elokolo.pirkkala@ehyt.fi
  • 050 475 0315
Aukioloajat Maanantaista keskiviikkoon kello 9–14, torstaisin kello 9–13.30 ja perjantaisin kello 9–13. Yhteyshenkilöt Kauhanen Milla, Toiminnanohjaaja

Kauhanen Milla

Toiminnanohjaaja 050 407 1044
Katso henkilön esittely