Pirkkalan Elokolo

Pirkkalan Elokolo on turvallinen kohtauspaikka
Elokolossa tapaat muita mukavia kanssaihmisiä.

Kaikki ovat tervetulleita Elokoloon elämäntilanteestaan riippumatta. Elokolossa voit nauttia kahvia tai teetä itse tehtyjen leivonnaisten kera joka arkipäivä ja syödä yhteistä edullista keittolounasta torstaisin. Voit lukea päivän lehdet tai katsoa televisiota. Tärkeintä monille on kuitenkin kohdata ihmisiä ja jutella henkilökuntamme ja muiden kävijöiden kanssa. Käytössäsi on verkkoyhteyksin varustettu tietokone ja tulostin, joiden käyttöön saat opastusta.

Meiltä löydät ilmaisen ”Tuo ja vie” -kirjaston sekä erilaisia lautapelejä, joita voi pelata paikan päällä. Aikuisten seurapeliryhmä kokoontuu tiistaisin klo. 11–13.30 pelaamaan yhdessä. Tarjolla on myös tukea, apua ja aineistoja terveyteen ja hyvinvointiin, päihteiden käytön ja rahapelaamisen puheeksi ottoon ja tunnistamiseen liittyvistä asioista. Järjestämme myös erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Niistä ilmoitetaan, kuin myös viikoittaisesta ohjelmasta, Pirkkalainen-lehden Yhdistykset-palstalla. Kannattaa myös seurata Elokolon facebook-sivuja. Elokolon tiloissa voivat kokoontua iltaisin pirkkalalaiset erilaiset ryhmät ja yhdistykset.

Elokolon suosittu ja toivottu ohjelma on kokoontua torstaisin laulamaan yhteislauluja harmonikkasäestyksellä klo. 12–13.30. Perjantaisin klo. 9–10.00 kevä-t ja syyskaudella (ei arkipyhinä) järjestetään Perjantaipuheet, joissa vapaaehtoisen vetäjän hankkimat puhujat alustavat ajankohtaisista ja mielenkiintoisista aiheista.

Voit tulla myös vapaaehtoiseksi ja kysyä henkilökunnaltamme lisää harjoittelu- ja työmahdollisuuksista. Elokolo on myös sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden suosittu harjoittelupaikka.

Ylläpidämme Pirkkalan Elokoloa yhteistyössä Pirkkalan Elopilkku ry:n kanssa.

Elokolo on avoinna ma-to 9 – 14 ja pe 9 – 13.
Lahjoituksena saatavia elintarvikkeita jaetaan lauantaisin klo 12 – 12.30 Elokolon takaovelta.

Pidetään huolta toisistamme ja itsestämme.

Tervetuloa käymään!

Pirkkalan Elokolo
Suupankuja 8-10 C (karttalinkki)
33960 Pirkkala
puh. 050 4750315
pirkkalan.elokolo@ehyt.fi
www.facebook.com/pirkkalanelokolo

Riitta Sattilainen.

Sattilainen Riitta

Länsi-Suomen toiminnanohjaaja 050 407 1044
Katso henkilön esittely