Elokolo-kohtaamispaikat

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n ylläpitämiä Elokolo-kohtaamispaikkoja on Helsingissä, Lahdessa, Pirkkalassa, Tampereella ja Turussa. Olet tervetullut mukaan toimintaan.

Ihmisiä lukemassa Elokolossa

EHYTin Elokoloja ja yhteistyökumppanien ylläpitämiä kohtaamispaikkoja löytyy ympäri Suomea. Elokolot ovat päihteettömiä kohtaamispaikkoja, joihin kuka tahansa on tervetullut.

Kohtaamispaikoissa jokainen kävijä on arvokas. Ne tarjoavat sillan toisten ihmisten luo ja antavat tukea sekä valmiuksia etsiä omaa paikkaa myös muualta yhteiskunnasta. Yksinäisyys, osattomuus ja ulkopuolisuus johtuvat usein yhteiskunnallisista ongelmista ja epäkohdista: myös näihin pyrimme toiminnallamme vaikuttamaan.

Elokoloissa kohtaavat kävijät, vapaaehtoiset, yhdistysaktiivit ja henkilökunta. Eri paikkakunnilla kävijäkunta voi olla erilainen. Tämä riippuu esimerkiksi kohtaamispaikan sijainnista, tarpeesta ja siitä, millainen vakikävijöiden porukasta tulee.

Tule Elokoloon terveenä

Elokolot ovat auki rajoitetusti. Niissä asetetaan etusijalle ihmisten terveys ja turvallisuus. Tämän vuoksi aukioloja on supistettu, siivousta tehostettu, ihmisten turvavälejä noudatetaan ja työntekijät sekä vapaaehtoiset käyttävät suojavälineitä koronatartuntojen ehkäisemiseksi. Paikallisesti on jouduttu vielä tiukempiin rajoittamistoimiin.

Elokoloja on Helsingissä, Lahdessa, Pirkkalassa, Tampereella ja Turussa. Elokolojen ryhmätoiminta aukioloaikojen ulkopuolella on tiukasti säädeltyä.

Lisätietoa Elokolojen ajankohtaisista asioista sekä aukioloajoista löydät Elokolojen Facebook-sivuilta

Helsingin Elokolo
Kontulan Elokolo
Lahden Elokolo
Pirkkalan Elokolo
Tampereen Elokolo
Turun Elokolo

Elokolojen työntekijät

Helsinki: Mika Mikkonen p. 040 593 5305
Lahti: Jukka Suomilammi p. 0400 252 511
Tampere: 2.11.2020- 4.12.2020 Maarit Järvinen p. 040 570 8853
Turku: Liisa Äyräs p. 040 455 2874

Lisätietoa Elokolo-toiminnasta

Timo Glad.

Glad Timo

Suunnittelija 040 527 1116
Katso henkilön esittely