Lahjoita

Auta lähimmäistäsi! Elämäntilanteet vaihtelevat ja välillä edessä voi olla vaikea tilanne ja huolta. Syyt voivat olla monenlaisia. Tee lahjoitus, jolla on merkitystä.

Kati Sinenmaa.
Kuva: Antti Kirves / EHYT ry

Pieni teko, suuri apu

Me EHYT ry:llä haluamme tehdä osamme lähimmäisten auttamiseksi. Voit lahjoittaa kauttamme ilmaiset aamupuurot Elokolo-kävijöille, puheaikaa Päihdeneuvonnassa tai lapselle kyläilyn Muruset-nettimummolaan.

Tutustu lahjoituskohteisiin ja auta lähimmäistäsi!

Voit myös lahjoittaa valitsemasi summan tilille FI74 1555 3000 1145 39 (BIC: NDEAFIHH). Jos teet lahjoituksen suoraan tilille, laita viesti-kenttään haluamasi lahjoituskohteen tunnus:
”Elokolo”
”Päihdeneuvonta”
”Muruset”

Lahjoittaminen onnistuu myös Mobilepaylla. Avaa MobilePay, syötä lahjoitettava summa ja osoita vastaanottajaksi keräyksen lyhytnumero 65789. Hyväksy lahjoitus pyyhkäisemällä.

Yrityslahjoitukset

Kutsumme Sinut ja yrityksesi mukaan auttamaan lähimmäistäsi, joka on jäänyt yksin tai kamppailee oman tai läheisen ihmisen päihdeongelman kanssa. Syyt vaikeaan elämäntilanteeseen voivat olla monenlaisia. Kenen tahansa meistä elämä saattaa muuttua äkisti esimerkiksi työttömyyden, sairauden, onnettomuuden tai läheisen kuoleman vuoksi. Selviytymiseen tarvitaan muiden ihmisten apua ja tukea.

Tee lahjoitus, jolla on merkitystä. Lahjoita jo tänään.

Tee yrityslahjoitus
Elokolon kävijöitä tervehtimässä ja juttelemassa.

Testamenttilahjoitus

Testamenttilahjoitus on kaunis tapa jättää itsestään jälki tuleville sukupolville. Muistamalla EHYTiä testamentissasi olet mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta meille kaikille.

Lue lisää
Syksyisiä puunlehtiä kelluu järven pinnalla.

Haluatko auttaa muulla tavalla?

Ehkäisevä työ edistää koko yhteiskunnan hyvinvointia, sillä se suojaa nin yksilöä kuin yhteisöä päihde- ja pelihaitoilta. Mitä sinä voisit tehdä yhteisen hyvinvoinnin edistämiseksi? Haluatko esimerkiksi liittyä vapaaehtoiseksi? Voit tulla mukaan paikallistoimintaan myös jäsenyhdistyksiemme kautta. Tapahtumakalenterista löydät koulutuksemme ja tapahtumamme.

Liity meihin!
Nuori mies ja nainen katsovat auringon laskua.