Kontulan Elokolo

Kaipaatko yhteisöllistä paikkaa, jossa voit tutustua uusin ihmisiin, keskustella mieltäsi askarruttavista arkisista asioista ja osallistua yhteisiin tekemisiin? Tule tutustumaan Elokolo-kohtaamispaikkaamme! Meille jokainen on arvokas ja tärkeä, ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Aikasi kuluu Elokolossa joutuisasti päivän lehtiä lukien sekä muiden kävijöiden ja henkilökunnan kanssa jutellen. Meiltä löydät myös yhteisessä käytössä olevan tietokoneen, jolla voit halutessasi hoitaa omia asioitasi.

Näiden lisäksi kohtaamispaikka-arkeamme täydentävät erilaiset teematilaisuudet ja leirit sekä keskiviikkoisin pidettävä bingo. Aamuisin tarjoamme puuroa ja kahvia, ja torstaisin olet tervetullut edulliselle lounaalle. Ajankohtaiset tapahtumat näet Facebook-sivultamme.

Voit tulla sellaisena kuin olet. Jos tarvitset tukea hyvinvointiin, päihteiden käyttöön ja rahapelaamiseen liittyvissä asioissa, voit aina kääntyä henkilökunnan puoleen.

Entä oletko kiinnostunut Elokolon tarjoamista vapaaehtoistyö-, harjoittelu- ja työmahdollisuuksista? Ota rohkeasti yhteyttä Elokolon toiminnanohjaajaan tai poikkea juttelemaan henkilökunnan kanssa. Ryhmät ja yhdistykset voivat myös hyödyntää Elokolon tiloja.

Meillä Kontulan Elokolossa vietetään arkea ja juhlaa yhdessä, lämpimästi tervetuloa mukaan!

Olemme avoinna maanantaista torstaihin kello 9–13.

Tarkempaa tietoa toiminnastamme löydät Facebook-sivultamme.

Kaikki toimintamme on päihteetöntä, ja tuemme yhdenvertaisuutta.

Kontulan Elokolo
Kontulankaari 24 (Kide-säätiö)
00940 Helsinki
puh. 050 310 1305
kontula.elokolo@ehyt.fi
www.facebook.com/kontulanelokolo

Mika Mikkonen.

Mikkonen Mika

Toiminnanohjaaja 040 593 5305
Katso henkilön esittely