Kontulan Elokolo

Ruoka-avun jaon valmistelua
Elokolomme ovat päihteettömiä kohtaamispaikkoja, joissa tuetaan jokaisen kävijän arkea.
Kontulan Elokolossa voi tavata muita, kahvitella tai käyttää tietokonetta. Elokolossa jaetaan myös EU:n ruoka-apua

Kontulan Elokolo on matalan kynnyksen päihteetön kohtaamispaikka, jonne on helppo tulla. .
Elokolossa voit nauttia aamupuuroa tai kupillisen kahvia, lukea päivän lehdet tai vaikka vain jutella henkilökuntamme kanssa. Käytössäsi on kaksi verkkoyhteyksin varustettua tietokonetta.

Meiltä löydät ilmaisen ”Tuo ja vie” -kirjaston ja tukea hyvinvointiin ja päihteiden käyttöön liittyvissä asioissa. Järjestämme myös erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Elokolossa kokoontuvat erilaiset ryhmät ja yhdistykset.

Kaikki ovat tervetulleita Elokoloon elämäntilanteestaan riippumatta. Voit tulla myös Elokolon vapaaehtoiseksi ja kysyä henkilökunnalta lisää tarjoamistamme harjoittelu- ja työmahdollisuuksista. Pyöritämme Kontulankaari 11 talotoimikunnan ja Kontulan Eloset ry:n kanssa.

Koronatiedote 3.5.2021
Meille EHYT ry:ssä on ensisijaisen tärkeää huolehtia koko Elokolo-yhteisömme eli kävijöidemme, vapaaehtoistemme, opiskelijoiden sekä työntekijöidemme terveydestä. Tästä syystä Elokolo on kiinni ja sulku kestää toukokuun 31. päivään saakka. Tilanteen kehittymistä seurataan aktiivisesti ja tiedotamme jatkosta sen perusteella. Elokolojen työntekijät ovat tavoitettavissa normaalisti puhelimitse ja sähköpostilla jokaisena arkipäivänä. Ymmärrämme, että nämä koronatoimet tuntuvat välillä hankalilta, mutta meidän on tehtävä kaikkemme taudin voittamiseksi.

Kontulan Elokolo on avoinna toistaiseksi vain ruuan noutoon
ma – pe kello 10-13
Mukaan noudettavaa ruokaa 1 euron hintaan. Keittolounas max. 30 henkilölle.

Kontulan Elokolo
Kontulankaari 11 ( A-talon kerhohuone )
00940 Helsinki puh.
050 310 1305
kontula.elokolo@ehyt.fi
www.facebook.com/kontulanelokolo

Mika Mikkonen.

Mikkonen Mika

Aluetyöntekijä 040 593 5305
Katso henkilön esittely