Turun Elokolo

Monenlaisia kohtaamisia tapahtuu Elokolossa
Elokolomme ovat päihteettömiä kohtaamispaikkoja, joissa tuetaan jokaisen kävijän arkea.
Turun Elokolo sijaitsee keskustassa ja on avoinna arkisin kello 8.30-14.

Elokolossa voit nauttia aamupuuroa tai kupillisen kahvia, lukea päivän lehdet tai vaikka vain jutella henkilökuntamme kanssa. Käytössäsi on verkkoyhteyksin varustettu tietokone, jolla voit hoitaa asioitasi tai vain surffata netissä. Meiltä löydät ilmaisen “Tuo ja vie” -kirjaston.

Haluamme tukea hyvinvointiasi, joten meiltä saat apua esimerkiksi päihteiden käyttöön liittyvissä ongelmissa. Järjestämme erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Myös erilaiset ryhmät ja yhdistykset voivat kokoontua tiloissamme.

Kaikki ovat tervetulleita Elokoloon elämäntilanteestaan riippumatta. Voit tulla myös Elokolo-vapaaehtoiseksi ja kysyä henkilökunnaltamme lisää tarjoamistamme harjoittelu- ja työmahdollisuuksista. Pyöritämme Elokoloa yhteistyössä Turun alueen elämäntapayhdistys ry:n kanssa.

Koronatiedote 6.4.2021
Meille EHYT ry:ssä on ensisijaisen tärkeää huolehtia koko Elokolo-yhteisömme eli kävijöidemme, vapaaehtoistemme, opiskelijoiden sekä työntekijöidemme terveydestä. Tästä syystä Elokolo on kiinni maanantaista 8.3. alkaen – vain lyhyt asioimismahdollisuus yhdellä kävijällä kerrallaan. Sulku kestää aluksi toukokuun 3. päivään saakka.Tilanteen kehittymistä seurataan aktiivisesti ja tiedotamme jatkosta sen perusteella. Elokolojen työntekijät ovat tavoitettavissa normaalisti puhelimitse ja sähköpostilla jokaisena arkipäivänä. Ymmärrämme, että nämä koronatoimet tuntuvat välillä hankalilta, mutta meidän on tehtävä kaikkemme taudin voittamiseksi.

Käytäthän meillä maskia
Käytäthän Elokolossa käydessäsi maskia ja välität näin kanssaihmisistä

Turun Elokolo
Yliopistonkatu 10 (karttalinkki)
20100 Turku


puh. 02 233 0729
turun.elokolo@ehyt.fi
www.facebook.com/turunelokolo

Liisa Äyräs

Äyräs Liisa

Varsinais-Suomen aluetyöntekijä 040 455 2874
Katso henkilön esittely