Turun Elokolo

Kaipaatko yhteisöllistä paikkaa, jossa voit tutustua uusin ihmisiin, keskustella mieltäsi askarruttavista arkisista asioista ja osallistua yhteisiin tekemisiin? Tule tutustumaan Elokolo-kohtaamispaikkaamme! Meille jokainen on arvokas ja tärkeä, ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Turun Elokolon ikkuna
Turun Elokolo on kohtaamispaikka kaikille

Aikasi kuluu Elokolossa joutuisasti televisiota katsellen, päivän lehtiä lukien, lauta- ja korttipelejä pelaillen tai vaikka muiden kävijöiden ja henkilökunnan kanssa jutellen. Meiltä löydät myös Tuo ja vie -periaatteella toimivan kirjaston sekä yhteisessä käytössä olevan tietokoneen, jolla voit halutessasi hoitaa omia asioitasi. Aamusi alkaa meillä mukavasti puurolla ja kahvilla, ja lisäksi tarjoamme torstaisin edullista lounasta.

Kohtaamispaikka-arkeamme täydentävät erilaiset tekemiset, teematilaisuudet, retket ja leirit. Ajankohtaiset tapahtumat näet kätevästi Facebook-sivultamme.

Voit tulla sellaisena kuin olet. Jos tarvitset tukea hyvinvointiin, päihteiden käyttöön ja rahapelaamiseen liittyvissä asioissa, voit aina kääntyä henkilökunnan puoleen.

Entä oletko kiinnostunut Elokolon tarjoamista vapaaehtoistyö-, harjoittelu- ja työmahdollisuuksista? Ota rohkeasti yhteyttä Elokolon toiminnanohjaajaan tai poikkea juttelemaan henkilökunnan kanssa. Ryhmät ja yhdistykset voivat myös hyödyntää Elokolon tiloja.

Meillä Turun Elokolossa vietetään arkea ja juhlaa yhdessä, lämpimästi tervetuloa mukaan!

Olemme avoinna arkisin kello 8.30–14.

Turun Elokoloa ylläpidetään yhteistyössä Turun alueen elämäntapayhdistys ry:n kanssa.

Tarkempaa tietoa toiminnastamme löydät Facebook-sivultamme.

Kaikki toimintamme on päihteetöntä, ja tuemme yhdenvertaisuutta.

Turun Elokolo
Yhteystiedot
  • Yliopistonkatu 10, 20100 Turku
  • turun.elokolo@ehyt.fi
  • 02 233 0729
Aukioloajat Maanantaista perjantaihin kello 8.30–14. Yhteyshenkilöt Lilja Maaria, Toiminnanohjaaja

Lilja Maaria

Toiminnanohjaaja 040 455 2874
Katso henkilön esittely
Liisa Äyräs

Äyräs Liisa

Toiminnanohjaaja (Poissa) 040 455 2874
Katso henkilön esittely