Saavutettavuusseloste

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry ehyt.fi -sivuston saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee sivustoa www.ehyt.fi ja on laadittu 15.6.2020. Tämän digipalvelun saavutettavuuden on arvioinut sivuston toteuttanut Red & Blue Oy ja Ehkäisevän päihdetyö EHYT ry.

Ehyt.fi -sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Ehyt.fi -sivusto täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset.

Digipalvelun ei-saavutettava sisältö (WCAG-kriteerien mukaan)

Ehyt.fi -sivustolla merkittävimmät puutteet liittyvät liitetiedostoihin. Suurinosa materiaalista on julkaistu ennen 23.9.2018 ja eivät kaikilta osin täytä saavutettavuusmääreitä. Muutamia materiaaleja on julkaistu päivämäärän jälkeen ja ne pyritään pikimmiten päivittämään uusiin. Henkilöstö on ohjeistettu tuottamaan tuleva sisältö saavutettavaan muotoon jatkossa. Mikäli löydät materiaalia, joka ei ole saavutettavassa muodossa ja jota tarvitset etujesi, oikeuksiesi tai velvollisuuksiesi selvittämiseksi, sinulla on oikeus perustellusta syystä pyytää tiedostot saavutettavassa muodossa sähköpostilla ehyt@ehyt.fi

Liitetiedostojen lisäksi poikkeamia saavutettavuusvaatimuksissa saattaa satunnaisesti esiintyä suomenkielisen verkkosivuston Kulttuurisensitiivisyys ehkäisevässä työssä -sivulla, tapahtumakalenterissa sekä suomenkielisen verkkosivuston Uutishuoneen työpaikkailmoituksissa. Näissä saatetaan joskus harvoin julkaista myös ruotsinkielistä sisältöä, joka ei ole kielen vuoksi ruudunlukuohjelmille saavutettavaa. Muilta osin nämä sisällöt ovat täysin saavutettavia.

Anna palautetta saavutettavuudesta

Jos huomasit puutteita saavutettavuudessa sivustollamme, kerro se meille ja teemme parhaamme tämän korjaamiseksi.

Anna saavutettavuuspalautetta tällä palautelomakkeella.

Lähetä saavutettavuuspalautetta sähköpostilla ehyt@ehyt.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus(at)avi.fi

puhelinnumero vaihde 0295 016 000