Tampereen Elokolo

Monenlaisia vierailijoita käy Elokolossa
Elokolomme ovat päihteettömiä kohtaamispaikkoja, joissa tuetaan jokaisen kävijän arkea.
Tampereen Elokolossa voit osallistua yhteiselle aamukävelylle, pelata biljardia, käyttää tietokonetta tai olla vain.

Elokolo sijaitsee Kumppanuustalo Arttelissa. Elokolossa voi katsoa televisiota, hoitaa asioita tietokoneella, tai pyytää jonkun kaveriksi pelaamaan talon alakertaan biljardia. Voit myös tehdä käsitöitä ja viettää aikaa muuten vaan jutellen työntekijöiden ja muiden kävijöiden kanssa.

Olet tervetullut myös yhteiselle aamukävelylle, jolle lähdetään arkisin kello 10.20 Arttelin kesäpihalta tai Elokolosta. Aamukävelyt ovat noin 30-45 min pituisia ja ne tehdään hitaimmin liikkuvan ehdoilla lähiympäristöön. Kävelyn jälkeen nautimme kahvit tai teet Elokolossa, kesällä usein kesäpihalla. Toisinaan teemme myös pitempiä retkiä, joihin voidaan käyttää bussia. Tällaisia retkiä ovat esimerkiksi taidenäyttely- tai museokäynnit tai kauemmas suuntautuvat luontoretket.

Harrastajataiteilijoiden on mahdollisuus tuoda omia töitä maksutta esille Elokolon seinille kuukaudeksi kerrallaan. Näyttelyajat sovitaan työntekijöiden kanssa. Taidenäyttelyt ovat hyvin suosittuja ja tuovat iloa niin kävijöille kuin henkilökunnallekin.

Elokolossa käytössäsi on kaksi nettiyhteydellä varustettua tietokonetta. Niillä voit tulostaa esimerkiksi työnhakuun tai muuhun asiointiin liittyviä asiakirjoja. Henkilökunnalta saa opastusta tietokoneiden käyttöön ja tiedon etsimiseen. Elokolosta löytyy paljon ajantasaista tietoa myös monien muiden yhdistysten ja viranomaisten palveluista.

Tarjolla on myös tukea, apua ja aineistoja hyvinvointiin ja päihteiden käyttöön tai rahapelaamiseen liittyvissä asioissa. Järjestämme myös erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Otamme mielellään vastaan myös ideoita Elokolon toiminnan kehittämiseksi!

Kaikki ovat tervetulleita Elokoloon elämäntilanteestaan riippumatta. Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi ja kysyä henkilökunnalta lisää tarjoamistamme harjoittelu- ja työmahdollisuuksista. Pyöritämme Elokoloa yhteistyössä Artteli-kumppanuusyhdistys ry:n kanssa.

Tampereen Elokolo Kumppanuustalo Artteli
Salhojankatu 42 (karttalinkki)
33500 Tampere
puh. 050 5710045
tampereen.elokolo@gmail.com
www.facebook.com/tampereenelokolo

Käytäthän meillä maskia
Käytäthän Elokolossa käydessäsi maskia ja välität näin kanssaihmisistä

Koronatiedote 2.12.2020
Koronatilanne on syksyn aikana huolestuttavasti kehittynyt huonompaan suuntaan. Meidän kaikkien toimia tarvitaan, jotta voimme ehkäistä tautitilanteen kehittymistä pahemmaksi. Käsien pesu tai käsidesin käyttö, turvavälien pitäminen ja kasvomaskien käyttäminen kuuluvat kaikille. Yhtäaikaa Elokolossa voi olla korkeintaan 10 ihmistä. EHYT ry asettaa terveyden ja turvallisuuden etusijalle kaikessa toiminnassaan. Meille EHYT ry:ssä on ensisijaisen tärkeää huolehtia koko Elokolo-yhteisömme eli kävijöidemme, vapaaehtoistemme, opiskelijoiden sekä työntekijöidemme terveydestä. Pirkanmaan seudulla on annettu vahva suositus maskien käytöstä niin julkisissa kuin yksityisissäkin tiloissa.

Tampereen Elokolossa sekä henkilökunta että siellä vierailevat käyttävät tämän suosituksen mukaisesti kasvomaskeja aina Elokolossa ollessaan. Ethän tule paikalle, jos tunnet olosi sairaaksi! Tilanteen kehittymistä seurataan aktiivisesti ja tiedotamme jatkosta sen perusteella. Elokolojen työntekijät ovat tavoitettavissa normaalisti puhelimitse ja sähköpostilla jokaisena arkipäivänä. Ymmärrämme, että nämä koronatoimet tuntuvat välillä hankalilta, mutta meidän on tehtävä kaikkemme taudin voittamiseksi.

Näin yhdessä toimien pystymme pitämään Elokolot auki!

Avoinna ma-pe kello 9-14
Huomioimme koronavirustilannetta pitämällä käyttämällä kasvosuojaimia ja desinfioimalla tiloja säännöllisesti.

Mahdollisista muutoksista ja muista tapahtumista ilmoitetaan Elokolon Facebook-sivuilla. 
Koronapandemiaan liittyvät hygieniaohjeet lyhyesti: tule Elokoloon flunssaoireettomana, pese kädet ja käytä käsidesiä tullessasi, pidetään huoli myös turvaväleistä.
Tervetuloa! 

HUOM! Tampereen Elokolo 2.11.2020- 4.12.2020
Maarit Järvinen p. 040 570 8853
maarit.jarvinen@ehyt.fi