Tampereen Elokolo

Tampereen Elokolo on Kumppanuustalo Arttelin yhteydessä Tampereen Amurissa sijaitseva yhteisöllinen kohtaamispaikka, jossa on lämmin ja vastaanottavainen tunnelma sekä turvallinen ilmapiiri. Elokolossa tuetaan jokaisen kävijän arkea, ja tarvittaessa henkilökunnalta saa apua ja tukea hyvinvointiin, päihteiden käyttöön ja rahapelaamiseen liittyvissä asioissa.

Aika kuluu Elokolossa joutuisasti televisiota katsellen, päivän lehtiä lukien, lauta- ja korttipelejä pelaillen tai vaikka ihan vain muiden kävijöiden ja henkilökunnan kanssa jutellen. Tampereen Elokolossa voi myös harrastaa askartelua ja käsitöitä, ja halutessaan omia asioita voi hoitaa yhteisessä käytössä olevalla tietokoneella.

Viikoittaiseen ohjelmaan kuuluvat erilaiset ryhmät. Jos innokkaita löytyy, lähdetään yhteiselle aamukävelylle arkisin kello 10.20 Elokolosta. Aamukävelyt ovat noin 30–45 minuutin pituisia lenkkejä, jotka tehdään hitaimmin liikkuvan ehdoilla lähiympäristöön, kuten Pyynikille tai Näsinpuistoon. Elokolon arkea täydentävät myös teematilaisuudet ja retket. Erilaisia pidempiä retkiä järjestetään esimerkiksi taidenäyttelyihin ja museoihin sekä kauempana sijaitseviin luontokohteisiin.

Tampereen Elokolossa jokainen kävijä on arvokas. Henkilökunnalta voi kysyä myös Elokolon tarjoamista vapaaehtoistyö,- harjoittelu- ja työmahdollisuuksista, ja lisäksi ryhmät ja yhdistykset voivat hyödyntää Elokolon tiloja.

Tampereen Elokolossa vietetään arkea ja juhlaa yhdessä, lämpimästi tervetuloa!

Avoinna maanantaista torstaihin kello 9–15.30 ja perjantaisin kello 9–14.30

Tarkempaa tietoa toiminnastamme löydät esimerkiksi Facebook-sivuiltamme.

Kaikki toimintamme on päihteetöntä.

Tampereen Elokolo
Kumppanuustalo Artteli
Mustanlahdenkatu 22
karttalinkki
33210 Tampere
puh. 050 571 0045
elokolo.tampere@ehyt.fi
www.facebook.com/tampereenelokolo

Kauhanen Milla

Länsi-Suomen toiminnanohjaaja 050 407 1044
Katso henkilön esittely