Tampereen Elokolo

EHYT ry:n Elokolot ovat päihteettömiä tiloja

Elokolo sijaitsee Kumppanuustalo Arttelin yhteydessä Tampereen Amurissa. Elokolossa voi katsoa televisiota, hoitaa asioita tietokoneella, tai pyytää jonkun kaveriksi pelaamaan seurapelejä/lautapelejä, joita Elokolossa on runsaasti. Voit myös tehdä käsitöitä, askarrella tai viettää aikaa muuten vaan jutellen työntekijöiden ja muiden kävijöiden kanssa.

Olet tervetullut yhteiselle aamukävelylle, jolle lähdetään arkisin kello 10.20 Elokolosta. Aamukävelyt ovat noin 30-45 min pituisia ja ne tehdään hitaimmin liikkuvan ehdoilla lähiympäristöön, vaikkapa Pyynikille tai Näsinpuistoon. Kävelyn jälkeen nautimme kahvit tai teet Elokolossa. Toisinaan teemme myös pitempiä retkiä, joihin voidaan tarvittaessa käyttää myös bussia. Tällaisia retkikohteita ovat esimerkiksi taidenäyttely- tai museokäynnit, sekä kauemmas suuntautuvat luontoretket.

Elokolossa käytössäsi on 1-2 nettiyhteydellä varustettua tietokonetta ja tulostin. Voit tulostaa esimerkiksi työnhakuun tai muuhun asiointiin liittyviä asiakirjoja. Henkilökunnalta saa opastusta tietokoneiden käyttöön ja tiedon etsimiseen. Elokolosta löytyy paljon ajantasaista tietoa myös monien muiden yhdistysten ja viranomaisten palveluista.

Tarjolla on tukea, apua ja aineistoja hyvinvointiin ja päihteiden käyttöön tai rahapelaamiseen ja niiden haittojen ehkäisyyn liittyvissä asioissa. Elokolossa toimii säännöllisesti vapaaehtoisten vetäminä kirjoittajapiiri ja lukupiiri, ja torstaisin klo 13-18.45 lautapeliryhmä. Järjestämme myös erilaisia teematilaisuuksia ja tapahtumia, monia myös yhdessä Artteli-kumppanuusyhdistyksen kanssa. Otamme mielellään vastaan myös ideoita Elokolon toiminnan kehittämiseksi.

Kaikki ovat tervetulleita EHYT ry:n ylläpitämään Elokoloon elämäntilanteestaan riippumatta. Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi ja kysyä henkilökunnalta lisää tarjoamistamme opiskelu- ja muista harjoittelu- ja työmahdollisuuksista.

Elokolo on avoinna ma-to 9-15.30 ja pe 9-13

Tampereen Elokolo Kumppanuustalo Artteli
Mustanlahdenkatu 22 karttalinkki
33210 Tampere
puh. 050 5710045
tampereen.elokolo@gmail.com
www.facebook.com/tampereeneloko

Riitta Sattilainen.

Sattilainen Riitta

Länsi-Suomen toiminnanohjaaja 050 407 1044
Katso henkilön esittely