Tampereen Elokolo

Ihmisiä EHYT ry:n Tampereen Elokolossa.
EHYT ry:n Elokolot ovat päihteettömiä kohtaamispaikkoja, joissa tuetaan jokaisen kävijän arkea. Tampereen Elokolossa voit osallistua yhteiselle aamukävelylle, pelata biljardia, käyttää tietokonetta tai olla vain.

Elokolo sijaitsee Kumppanuustalo Arttelissa Tampereella. Elokolossa voi katsoa televisiota, hoitaa asioita tietokoneella, tai pyytää jonkun kaveriksi pelaamaan talon alakertaan biljardia. Voit myös tehdä käsitöitä ja viettää aikaa muuten vaan jutellen työntekijöiden ja muiden kävijöiden kanssa.

Olet tervetullut myös yhteiselle aamukävelylle, jolle lähdetään arkisin kello 10.20 Arttelin kesäpihalta tai Elokolosta. Aamukävelyt ovat noin 30-45 min pituisia ja ne tehdään hitaimmin liikkuvan ehdoilla lähiympäristöön. Kävelyn jälkeen nautimme kahvit tai teet Elokolossa, kesällä usein kesäpihalla. Toisinaan teemme myös pitempiä retkiä, joihin voidaan käyttää bussia. Tällaisia retkiä ovat esimerkiksi taidenäyttely- tai museokäynnit tai kauemmas suuntautuvat luontoretket.

Harrastajataiteilijoiden on mahdollisuus tuoda omia töitä maksutta esille Elokolon seinille kuukaudeksi kerrallaan. Näyttelyajat sovitaan työntekijöiden kanssa. Taidenäyttelyt ovat hyvin suosittuja ja tuovat iloa niin kävijöille kuin henkilökunnallekin.

Elokolossa käytössäsi on kaksi nettiyhteydellä varustettua tietokonetta. Niillä voit tulostaa esimerkiksi työnhakuun tai muuhun asiointiin liittyviä asiakirjoja. Henkilökunnalta saa opastusta tietokoneiden käyttöön ja tiedon etsimiseen. Elokolosta löytyy paljon ajantasaista tietoa myös monien muiden yhdistysten ja viranomaisten palveluista.

Tarjolla on myös tukea, apua ja aineistoja hyvinvointiin ja päihteiden käyttöön tai rahapelaamiseen liittyvissä asioissa. Järjestämme myös erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Otamme mielellään vastaan myös ideoita Elokolon toiminnan kehittämiseksi!

Kaikki ovat tervetulleita EHYT ry:n Elokoloon elämäntilanteestaan riippumatta. Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi ja kysyä henkilökunnalta lisää tarjoamistamme harjoittelu- ja työmahdollisuuksista. Pyöritämme Elokoloa yhteistyössä Artteli-kumppanuusyhdistys ry:n kanssa.

Tampereen Elokolo Kumppanuustalo Artteli
Puutarhakatu 22 karttalinkki
33210 Tampere
puh. 050 5710045
tampereen.elokolo@gmail.com
www.facebook.com/tampereenelokolo

Kävijätiedote 30.9.2021

UUSI Elokolo aukeaa perjantaina 1.10. Puutarhakatu 22 (ent. Hepokatin tiloissa)

Tampereen Elokolon on avoinna rajoitetusti.
Kävijänä muistathan noudattaa varovaisuutta, käyttää maskia Elokolossa ja muistat myös käsihygenian ja turvavälit.
Kävijöitä voi Elokolossa olla samanaikaisesti max. 10 henkeä.
Noudatamme paikallisia viranomaisohjeita.

Elokolo on avoinna arkisin ma – to kello 9 -14 ja pe 9-13.


Käytäthän meillä maskia
Käytäthän Elokolossa käydessäsi maskia ja välität näin kanssaihmisistä

Riitta Sattilainen.

Sattilainen Riitta

Länsi-Suomen aluetyöntekijä 050 407 1044
Katso henkilön esittely
EU - FEAD-rahasto, ruoka-apu
EU-ruoka-apua kaksi kertaa vuodessa