Tampereen Elokolo

Kaipaatko yhteisöllistä paikkaa, jossa voit tutustua uusin ihmisiin, keskustella mieltäsi askarruttavista arkisista asioista ja osallistua yhteisiin tekemisiin? Tule tutustumaan Elokolo-kohtaamispaikkaamme! Meille jokainen on arvokas ja tärkeä, ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Aikasi kuluu Elokolossa joutuisasti televisiota katsellen, päivän lehtiä lukien, lauta- ja korttipelejä pelaillen tai vaikka muiden kävijöiden ja henkilökunnan kanssa jutellen. Meiltä löydät myös askartelu- ja käsityötarvikkeita sekä yhteisessä käytössä olevan tietokoneen, jolla voit halutessasi hoitaa omia asioitasi. Voit tulla sellaisena kuin olet. Jos tarvitset tukea hyvinvointiin, päihteiden käyttöön ja rahapelaamiseen liittyvissä asioissa, voit aina kääntyä henkilökunnan puoleen.

Viikoittainen ohjelmamme tarjoaa monipuolisesti erilaisia ryhmiä ja tekemisiä. Voit esimerkiksi tulla mukaan yhteiselle aamukävelylle, jolle lähdemme arkisin kello 10.30 Elokolosta aina kun innokkaita löytyy. Aamukävelyt ovat noin 30–45 minuutin pituisia lenkkejä, jotka tehdään hitaimmin liikkuvan ehdoilla lähiympäristöön, kuten Pyynikille tai Näsinpuistoon.

Meillä pääset osallistumaan myös teematilaisuuksiin ja retkille. Pidemmillä retkillä suuntaamme esimerkiksi taidenäyttelyihin, museoihin ja kauempana sijaitseviin luontokohteisiin. Ajankohtaiset tapahtumat näet viikko-ohjelmastamme, jonka voit noutaa Elokolosta sekä katsoa Facebook-sivultamme ja Instagram-tililtämme.

Entä oletko kiinnostunut Elokolon tarjoamista vapaaehtoistyö-, harjoittelu- ja työmahdollisuuksista? Ota rohkeasti yhteyttä Elokolon toiminnanohjaajaan tai poikkea juttelemaan henkilökunnan kanssa. Ryhmät ja yhdistykset voivat myös hyödyntää Elokolon tiloja.

Meillä Tampereen Elokolossa vietetään arkea ja juhlaa yhdessä, lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kohtaamispaikkamme sijaitsee Kumppanuustalo Arttelin yhteydessä Tampereen Amurissa. Olemme avoinna maanantaista torstaihin kello 9–15.30 ja perjantaisin kello 9–12.

Tarkempaa tietoa toiminnastamme löydät esimerkiksi Facebook-sivultamme ja Instagram-tililtämme.

Kaikki toimintamme on päihteetöntä, ja tuemme yhdenvertaisuutta.

Tampereen Elokolo
Yhteystiedot
  • Kumppanuustalo Artteli, Mustanlahdenkatu 22, 33210 Tampere
  • elokolo.tampere@ehyt.fi
  • 050 571 0045
Aukioloajat Maanantaista torstaihin kello 9–15.30 ja perjantaisin kello 9–14.30. Yhteyshenkilöt Kauhanen Milla, Toiminnanohjaaja

Kauhanen Milla

Toiminnanohjaaja 050 407 1044
Katso henkilön esittely