Huumeita liikenteessä

Huumeita liikenteessä -kampanjan tarkoituksena on rohkaista vanhempia keskustelemaan nuorensa kanssa siitä, miten huumeet vaikuttavat liikenneturvallisuuteen.

Huumeita liikenteessä teksti ja piirrettyjä ihmishahmoja

EHYTin Huumeita liikenteessä -kampanja kannustaa nuorten kasvattajia ottamaan huumeet ja liikenneturvallisuuden rohkeasti puheeksi nuoren kanssa ja antaa myös vinkkejä keskusteluun.

Vanhemmille ja huoltajille suunnattu kampanja pyrkii lisäämään tietoisuutta huumeiden vaaroista liikenteessä ja kiinnittämään huomiota erityisesti nuorten kuljettajien liikennekäyttäytymiseen. Kampanjassa korostetaan, että huumeiden käyttö ja liikenne eivät sovi yhteen. Nuorten kuljettajien on tärkeää ymmärtää, että huumeiden vaikutus liikenteessä voi olla vaarallinen.

Vanhemmat ovat tärkeässä roolissa nuoren liikennekasvatuksessa. Avainasemassa on avoin keskustelu nuorten kanssa. Kasvattajien tulisi rohkeasti käydä keskustelua nuorten kanssa huumeista ja liikenneturvallisuudesta. Tiedon lisääminen auttaa ehkäisemään ongelmia ja edistämään turvallista liikkumista tiellä.

Kampanja toteutetaan huhtikuun ensimmäisellä viikolla EHYT ry:n somekanavissa, joista pääset seuraamaan kampanjaa. Parhaiten voit osallistua kampanjaan jakamalla julkaisuja omilla somekanavillasi.

Yhdessä voimme tehdä liikenteestä turvallisempaa ja vähentää riskejä.

Ota yhteyttä

Keskinen Jesse

Asiantuntija, Länsi-Suomi 050 571 4818
Katso henkilön esittely