Lahden Elokolo

Lahden Elokolo kävijätila
Elokolomme ovat päihteettömiä kohtaamispaikkoja, joissa tuetaan jokaisen kävijän arkea. Lahden Elokolossa voit harrastaa musiikkia, käyttää tietokonetta, osallistua retkille tai olla vain.

Lahden Elokolo on keskustassa sijaitseva matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jonne on helppo tulla. Elokolossa voit nauttia aamupuuroa tai kupillisen kahvia, lukea päivän lehdet tai vaikka vain jutella henkilökuntamme kanssa. Asioiden hoitamiseem käytössäsi on nettitietokone. Kävijöille on saatavilla myös suositut edulliset lounaat tiistaina ja torstaina sekä torstainaisin Bingo.

Meiltä löydät ilmaisen ”Tuo ja vie” -kirjaston. Järjestämme erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Käytössäsi on pelikeidas. Ryhmät ja yhdistykset voivat järjestää pienimuotoisia kokouksia tiloissamme. Elokolosta löytyy alle kymmenen hengen ryhmätyötila ja yhdistykset voivat järjestää pienimuotoisia kokouksia tiloissamme. Elokoloa voi myös varata iltakäyttöön.

Rento soittohetki Elokolossa

Kaikki ovat tervetulleita Elokoloon elämäntilanteestaan riippumatta. Meiltä saa tukea hyvinvointiin ja päihteiden liikakäyttöön liittyvissä asioissa, jos niin toivoo. Voit tulla myös Elokolon vapaaehtoiseksi ja kysyä henkilökunnaltamme harjoittelu- ja työmahdollisuuksista.

Ylläpidämme Lahden Elokoloa yhteistyössä Lahden Elokolon Ystävät ry:n kanssa.

Lahden Elokolo

Avoinna arkisin kello 8 – 15

Jouni Korpela
Jukka Suomilammi
Vuorikatu 14 (karttalinkki)
15110 Lahti
puh. 050 592 3545
www.facebook.com/lahdenelokolo

Jouni Korpela.

Korpela Jouni

Toiminnanohjaaja 044 748 2989
Katso henkilön esittely
Jukka Suomilammi.

Suomilammi Jukka

Toiminnanohjaaja 0400 252 511
Katso henkilön esittely
EU - FEAD-rahasto, ruoka-apu
EU-ruoka-apua kaksi kertaa vuodessa