Lahden Elokolo

Ihmisiä Lahden Elokolossa
Lahden Elokolo on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jonne on helppo tulla.

Lahden Elokolo on yhteisöllinen kohtaamispaikka, jossa on lämmin ja vastaanottavainen tunnelma sekä turvallinen ilmapiiri. Elokolossa tuetaan jokaisen kävijän arkea, ja tarvittaessa henkilökunnalta saa apua ja tukea hyvinvointiin, päihteiden käyttöön ja rahapelaamiseen liittyvissä asioissa.

Lahden Elokolossa aamun voi aloittaa puurolla ja kahvilla. Lisäksi tiistaisin ja torstaisin tarjolla on edullista lounasta.

Aika kuluu Elokolossa joutuisasti esimerkiksi televisiota katsellen, päivän lehtiä lukien, lauta- ja korttipelejä sekä biljardia pelaillen tai vaikka ihan vain muiden kävijöiden ja henkilökunnan kanssa jutellen. Lahden Elokolon Tuo ja vie -periaatteella toimivan kirjaston valikoima on niin ikään tutustumisenarvoinen, ja halutessaan omia asioita voi hoitaa yhteisessä käytössä olevalla tietokoneella.

Näiden lisäksi Elokolon arkea täydentävät useat viikoittain toistuvat ryhmät sekä monipuoliset teematilaisuudet, retket ja leirit.

Lahden Elokolossa jokainen kävijä on arvokas. Henkilökunnalta voi kysyä myös Elokolon tarjoamista vapaaehtoistyö-, harjoittelu- ja työmahdollisuuksista, ja lisäksi ryhmät ja yhdistykset voivat hyödyntää Elokolon tiloja.

Elokolossa vietetään arkea ja juhlaa yhdessä, lämpimästi tervetuloa!

Lahden Elokoloa ylläpidetään yhteistyössä Lahden Elokolon Ystävät ry:n kanssa.

Elokolo on avoinna arkisin kello 7–14.

Kaikki toimintamme on päihteetöntä.

Lahden Elokolo
Vuorikatu 14 (karttalinkki)
15110 Lahti
puh. 050 592 3545
www.facebook.com/lahdenelokolo

Jouni Korpela.

Korpela Jouni

Toiminnanohjaaja 044 748 2989
Katso henkilön esittely