Lahden Elokolo

Kaipaatko yhteisöllistä paikkaa, jossa voit tutustua uusin ihmisiin, keskustella mieltäsi askarruttavista arkisista asioista ja osallistua yhteisiin tekemisiin? Tule tutustumaan Elokolo-kohtaamispaikkaamme! Meille jokainen on arvokas ja tärkeä, ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Ihmisiä Lahden Elokolossa
Lahden Elokolo on kohtaamispaikka kaikille

Aikasi kuluu Elokolossa joutuisasti televisiota katsellen, päivän lehtiä lukien, lauta- ja korttipelejä pelaillen tai vaikka muiden kävijöiden ja henkilökunnan kanssa jutellen. Meiltä löydät myös Tuo ja vie -periaatteella toimivan kirjaston sekä yhteisessä käytössä olevan tietokoneen, jolla voit halutessasi hoitaa omia asioitasi. Aamusi alkaa meillä mukavasti puurolla ja kahvilla, ja lisäksi tarjoamme tiistaisin ja torstaisin edullista lounasta.

Viikoittainen ohjelmamme tarjoaa monipuolisesti erilaisia ryhmiä ja tekemisiä, joiden lisäksi pääset osallistumaan myös teematilaisuuksiin, retkille ja leireille. Ajankohtaiset tapahtumat näet Facebook-sivultamme.

Voit tulla sellaisena kuin olet. Jos tarvitset tukea hyvinvointiin, päihteiden käyttöön ja rahapelaamiseen liittyvissä asioissa, voit aina kääntyä henkilökunnan puoleen.

Entä oletko kiinnostunut Elokolon tarjoamista vapaaehtoistyö-, harjoittelu- ja työmahdollisuuksista? Ota rohkeasti yhteyttä Elokolon toiminnanohjaajaan tai poikkea juttelemaan henkilökunnan kanssa. Ryhmät ja yhdistykset voivat myös hyödyntää Elokolon tiloja.

Meillä Lahden Elokolossa vietetään arkea ja juhlaa yhdessä, lämpimästi tervetuloa mukaan!

Olemme avoinna arkisin kello 7–14.

Lahden Elokoloa ylläpidetään yhteistyössä Lahden Elokolon Ystävät ry:n kanssa.

Tarkempaa tietoa toiminnastamme löydät Facebook-sivultamme.

Kaikki toimintamme on päihteetöntä, ja tuemme yhdenvertaisuutta.

Lahden Elokolo
Vuorikatu 14 (karttalinkki)
15110 Lahti
puh. 050 592 3545
www.facebook.com/lahdenelokolo

Jouni Korpela.

Korpela Jouni

Toiminnanohjaaja 044 748 2989
Katso henkilön esittely