Lahden Elokolo

Iloista Elokolon väkeä
Elokolomme ovat päihteettömiä kohtaamispaikkoja, joissa tuetaan jokaisen kävijän arkea.
Lahden Elokolossa voit harrastaa musiikkia, käyttää tietokonetta, osallistua retkille tai olla vain.

Lahden Elokolo on keskustassa sijaitseva matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jonne on helppo tulla. Elokolossa voit nauttia aamupuuroa tai kupillisen kahvia, lukea päivän lehdet tai vaikka vain jutella henkilökuntamme kanssa. Käytössäsi on kaksi verkkoyhteyksin varustettua tietokonetta.

Meiltä löydät ilmaisen ”Tuo ja vie” -kirjaston. Järjestämme erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Käytössäsi on monitoimitila, josta löytyy piano ja kitara. Ryhmät ja yhdistykset voivat järjestää pienimuotoisia kokouksia tiloissamme. Elokoloa voi myös varata iltakäyttöön.

Rento soittohetki Elokolossa

Kaikki ovat tervetulleita Elokoloon elämäntilanteestaan riippumatta. Meiltä saa tukea hyvinvointiin ja päihteiden liikakäyttöön liittyvissä asioissa, jos niin toivoo. Voit tulla myös Elokolon vapaaehtoiseksi ja kysyä henkilökunnaltamme harjoittelu- ja työmahdollisuuksista.

Ylläpidämme Lahden Elokoloa yhteistyössä Lahden Elokolon Ystävät ry:n kanssa.

Koronatiedote 25.2.2021
Meille EHYT ry:ssä on ensisijaisen tärkeää huolehtia koko Elokolo-yhteisömme eli kävijöidemme, vapaaehtoistemme, opiskelijoiden sekä työntekijöidemme terveydestä. Tästä syystä Elokolo on kiinni maanantaista 1.3. alkaen – vain lyhyt asioimismahdollisuus yhdellä kävijällä kerrallaan. Sulku kestää aluksi maaliskuun loppuun.

Tilanteen kehittymistä seurataan aktiivisesti ja tiedotamme jatkosta sen perusteella. Elokolojen työntekijät ovat tavoitettavissa normaalisti puhelimitse ja sähköpostilla jokaisena arkipäivänä. Ymmärrämme, että nämä koronatoimet tuntuvat välillä hankalilta, mutta meidän on tehtävä kaikkemme taudin voittamiseksi.

Käytäthän meillä maskia
Käytäthän Elokolossa käydessäsi maskia ja välität näin kanssaihmisistä

Lahden Elokolo
Vuorikatu 14 (karttalinkki)
15110 Lahti
puh. 050 592 3545
www.facebook.com/lahdenelokolo

Jukka Suomilammi.

Suomilammi Jukka

Aluetyöntekijä 0400 252 511
Katso henkilön esittely