Kallion Elokolo

Kallion Elokolon ikkuna
Kallion Elokolo on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jonne on helppo tulla

Kallion Elokolo on yhteisöllinen kohtaamispaikka, jossa on lämmin ja vastaanottavainen tunnelma sekä turvallinen ilmapiiri. Elokolossa tuetaan jokaisen kävijän arkea, ja tarvittaessa henkilökunnalta saa apua ja tukea hyvinvointiin, päihteiden käyttöön ja rahapelaamiseen liittyvissä asioissa.

Kallion Elokolossa aamun voi aloittaa mukavasti puurolla ja kahvilla. Lisäksi tiistaisin kokoontuu ruoanlaittoryhmä, jonka aikana valmistetaan ja nautitaan lounasta yhdessä, ja torstaisin tarjolla on perinteisesti hernekeittoa ja pannukakkua.

Aika kuluu Elokolossa joutuisasti esimerkiksi televisiota katsellen, päivän lehtiä lukien, lauta- ja korttipelejä sekä biljardia pelaillen tai vaikka ihan vain muiden kävijöiden ja henkilökunnan kanssa jutellen. Kallion Elokolon Tuo ja vie -periaatteella toimivan kirjaston valikoima on niin ikään tutustumisenarvoinen, ja halutessaan omia asioita voi hoitaa yhteisessä käytössä olevalla tietokoneella.

Näiden lisäksi Elokolon arkea täydentävät monet viikoittain toistuvat ryhmät sekä monipuoliset teematilaisuudet, retket ja leirit.

Kallion Elokolossa jokainen kävijä on arvokas. Henkilökunnalta voi kysyä myös Elokolon tarjoamista vapaaehtoistyö-, harjoittelu- ja työmahdollisuuksista, ja lisäksi ryhmät ja yhdistykset voivat hyödyntää Elokolon tiloja.

Kallion Elokolossa vietetään arkea ja juhlaa yhdessä, lämpimästi tervetuloa!

Avoinna päivittäin vuoden ympäri kello 9—14.30.

Kaikki toimintamme on päihteetöntä.

Kallion naapuripyörä

Helsingin Elokolo on ottanut vastuun Kallion naapuripyörän huolloista ja talvisäilytyksestä. Kyseessä on sähköavusteinen laatikkopyörä, jolla on helppo ja tukeva ajaa.

Pyörä sijaitsee Kallion kirjaston edessä, ja se on kaikkien käytettävissä kirjaston aukioloaikoina. Varaus tapahtuu Varaamo-palvelussa kirjastokortilla. Avaimet, akun, kypärät ja muut tarvikkeet saa Kallion kirjastosta henkilöllisyystodistuksen esittämällä.

EHYTillä on vastuuvakuutus, joka kattaa pyörän kunnon, mutta vakuutusehtojen mukaan käyttäjällä on korvausvastuu, jos pyörän kanssa käy esimerkiksi henkilövahinko.

Mukavia kyytejä!

Kaksi ihmistä ajavat laatikkopyörällä

Kallion Elokolo
Kolmas linja 28 D
00530 Helsinki
puh. 050 414 0675
helsingin.elokolo@ehyt.fi
www.facebook.com/helsinginelokolo

Mika Mikkonen.

Mikkonen Mika

Toiminnanohjaaja 040 593 5305
Katso henkilön esittely