Kallion Elokolo

Uusi Kallion Elokolo avattua
Uudesta Kallion Elokolosta lyhyt matka jokapaikkaan

Kallion Elokolon uudet tilat on avattu kaikkien käyttöön.
Toivotamme kaikki ihmiset tervetulleiksi käymään meille.
Uusi osoitteemme on 3.linja 28 D

Kallion Elokolo Helsingissä on matalan kynnyksen päihteetön kohtaamispaikka, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Elokolo avoinna joka päivä klo 9-12, jonka jälkeen on puolen tunnin siivoustauko. Avaamme uudelleen 12.30 ja suljemme 14.30.

Olet tervetullut Elokoloon elämäntilanteesi riippumatta. Elokolossa voit nauttia aamupuuroa tai kupillisen kahvia, lukea päivän lehdet tai vaikka vain jutella henkilökuntamme kanssa. Käytössäsi on kaksi verkkoyhteyksin varustettua tietokonetta. Meiltä löydät ilmaisen ”Tuo ja vie” -kirjaston, josta voi hakea luettavaa.

Tarjolla on myös tukea, apua ja aineistoja hyvinvointiin ja päihteiden käyttöön tai rahapelaamiseen liittyvissä asioissa.

Voit tulla myös Elokolon vapaaehtoiseksi ja kysyä henkilökunnaltamme lisää tarjoamistamme harjoittelu- ja työmahdollisuuksista.

Kallion Elokolo
Kolmas linja 28 D
00530 Helsinki
puh. 0504140675
helsingin.elokolo@ehyt.fi
www.facebook.com/helsinginelokolo

Kävijätiedote 24.10.2020

Koronatilanne on marraskuun aikana huolestuttavasti kehittynyt huonompaan suuntaan. Meidän kaikkien toimia tarvitaan, jotta voimme ehkäistä tautitilanteen kehittymistä pahemmaksi. Käsien pesu tai käsidesin käyttö, turvavälien pitäminen ja maskien käyttäminen aina, kun ollaan Elokolossa. EHYT ry asettaa terveyden ja turvallisuuden etusijalle kaikessa toiminnassaan. Meille EHYT ry:ssä on ensisijaisen tärkeää huolehtia koko Elokolo-yhteisömme eli kävijöidemme, vapaaehtoistemme, opiskelijoiden sekä työntekijöidemme terveydestä. Pääkaupunkiseudulle on annettu erittäin vahva suositus maskien käytöstä niin julkisissa kuin yksityisissäkin tiloissa. Kallion ja Kontulan Elokoloissa sekä henkilökunta että siellä vierailevat käyttävät aina kasvomaskeja Elokolossa ollessaan. Ethän tule paikalle, jos tunnet olosi sairaaksi! Tilanteen kehittymistä seurataan aktiivisesti ja tiedotamme jatkosta sen perusteella. Elokolojen työntekijät ovat tavoitettavissa normaalisti puhelimitse ja sähköpostilla jokaisena arkipäivänä. Ymmärrämme, että nämä koronatoimet tuntuvat välillä hankalilta, mutta meidän on tehtävä kaikkemme taudin voittamiseksi. Näin yhdessä toimien pystymme pitämään Elokolot auki!

Käytäthän meillä maskia
Käytäthän Elokolossa käydessäsi maskia ja välität näin kanssaihmisistä
Mika Mikkonen.

Mikkonen Mika

Aluetyöntekijä 040 593 5305
Katso henkilön esittely