Kallion Elokolo

Kallion Elokolon ikkuna
Kallion Elokolo on matalan kynnyksen päihteetön kohtaamispaikka, jonne on helppo tulla

Kallion Elokolo on yhteisöllinen kohtaamispaikka, jossa on lämmin ja vastaanottavainen tunnelma sekä turvallinen ilmapiiri. Elokolossa tuetaan jokaisen kävijän arkea, ja tarvittaessa henkilökunnalta saa apua ja tukea hyvinvointiin, päihteiden käyttöön ja rahapelaamiseen liittyvissä asioissa.

Kallion Elokolossa aamun voi aloittaa mukavasti puurolla ja kahvilla. Lisäksi tiistaisin kokoontuu ruoanlaittoryhmä, jonka aikana valmistetaan ja nautitaan lounasta yhdessä, ja torstaisin tarjolla on perinteisesti hernekeittoa ja pannukakkua.

Aika kuluu Elokolossa joutuisasti esimerkiksi televisiota katsellen, päivän lehtiä lukien, lauta- ja korttipelejä sekä biljardia pelaillen tai vaikka ihan vain muiden kävijöiden ja henkilökunnan kanssa jutellen. Kallion Elokolon Tuo ja vie -periaatteella toimivan kirjaston valikoima on niin ikään tutustumisenarvoinen, ja halutessaan omia asioita voi hoitaa yhteisessä käytössä olevalla tietokoneella.

Näiden lisäksi Elokolon arkea täydentävät monet viikoittain toistuvat ryhmät sekä monipuoliset teematilaisuudet, retket ja leirit.

Kallion Elokolossa jokainen kävijä on arvokas. Henkilökunnalta voi kysyä myös Elokolon tarjoamista vapaaehtoistyö-, harjoittelu- ja työmahdollisuuksista, ja lisäksi ryhmät ja yhdistykset voivat hyödyntää Elokolon tiloja.

Kallion Elokolossa vietetään arkea ja juhlaa yhdessä, lämpimästi tervetuloa!

Avoinna päivittäin vuoden ympäri kello 9—14.30.

Kallion Elokolo
Kolmas linja 28 D
00530 Helsinki
puh. 050 414 0675
helsingin.elokolo@ehyt.fi
www.facebook.com/helsinginelokolo

Mika Mikkonen.

Mikkonen Mika

Toiminnanohjaaja 040 593 5305
Katso henkilön esittely