Kallion Elokolo

Kaipaatko yhteisöllistä paikkaa, jossa voit tutustua uusin ihmisiin, keskustella mieltäsi askarruttavista arkisista asioista ja osallistua yhteisiin tekemisiin? Tule tutustumaan Elokolo-kohtaamispaikkaamme! Meille jokainen on arvokas ja tärkeä, ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Kallion Elokolon ikkuna
Kallion Elokolo on kohtaamispaikka kaikille

Aikasi kuluu Elokolossa joutuisasti televisiota katsellen, päivän lehtiä lukien, lauta- ja korttipelejä sekä biljardia pelaillen tai vaikka muiden kävijöiden ja henkilökunnan kanssa jutellen. Meiltä löydät myös Tuo ja vie -periaatteella toimivan kirjaston sekä yhteisessä käytössä olevan tietokoneen, jolla voit halutessasi hoitaa omia asioitasi.

Meillä voit aloittaa aamusi mukavasti puurolla ja kahvilla. Lisäksi viikoittainen ohjelmamme tarjoaa monipuolisesti erilaisia ryhmiä ja tekemisiä. Voit esimerkiksi osallistua tiistaisin kokoontuvaan ruoanlaittoryhmään, jonka aikana valmistamme ja nautimme lounasta yhdessä. Torstaisin tarjoamme perinteisesti hernekeittoa ja pannukakkua.

Näiden lisäksi kohtaamispaikka-arkeamme täydentävät erilaiset teematilaisuudet ja leirit. Ajankohtaiset tapahtumat näet kätevästi Facebook-sivultamme.

Voit tulla sellaisena kuin olet. Jos tarvitset tukea hyvinvointiin, päihteiden käyttöön ja rahapelaamiseen liittyvissä asioissa, voit aina kääntyä henkilökunnan puoleen.

Entä oletko kiinnostunut Elokolon tarjoamista vapaaehtoistyö-, harjoittelu- ja työmahdollisuuksista? Ota rohkeasti yhteyttä Elokolon toiminnanohjaajaan tai poikkea juttelemaan henkilökunnan kanssa. Ryhmät ja yhdistykset voivat myös hyödyntää Elokolon tiloja.

Meillä Kallion Elokolossa vietetään arkea ja juhlaa yhdessä, lämpimästi tervetuloa mukaan!

Olemme avoinna päivittäin vuoden ympäri kello 9–14.30.

Tarkempaa tietoa toiminnastamme löydät Facebook-sivultamme.

Kaikki toimintamme on päihteetöntä, ja tuemme yhdenvertaisuutta.

Kallion naapuripyörä

Helsingin Elokolo on ottanut vastuun Kallion naapuripyörän huolloista ja talvisäilytyksestä. Kyseessä on sähköavusteinen laatikkopyörä, jolla on helppo ja tukeva ajaa.

Pyörä sijaitsee Kallion kirjaston edessä, ja se on kaikkien käytettävissä kirjaston aukioloaikoina. Varaus tapahtuu Varaamo-palvelussa kirjastokortilla. Avaimet, akun, kypärät ja muut tarvikkeet saa Kallion kirjastosta henkilöllisyystodistuksen esittämällä.

EHYTillä on vastuuvakuutus, joka kattaa pyörän kunnon, mutta vakuutusehtojen mukaan käyttäjällä on korvausvastuu, jos pyörän kanssa käy esimerkiksi henkilövahinko.

Mukavia kyytejä!

Kaksi ihmistä ajavat laatikkopyörällä
Mika Mikkonen.

Mikkonen Mika

Toiminnanohjaaja 040 593 5305
Katso henkilön esittely