Medialle

EHYT ry:n viestintä on tiedotusvälineiden apuna kaikissa ehkäisevään päihdetyöhön liittyvissä kysymyksissä.

Asiantuntijahaku

Etsitkö asiantuntijaa? Asiantuntijamme vastaavat tiedotusvälineiden kysymyksiin ja löydät heidän erityisalansa yhteystiedoistamme. Jos et tavoita asiantuntijaa tai et löydä sopivaa haastateltavaa, ota yhteyttä EHYTin viestintään. Autamme mielellämme myös muun tiedon ja yhteyksien etsimisessä.

Kantamme

Voit tutustua EHYTin kantoihin selaamalla tiedotteitamme, tutustumalla lausuntoihimme tai lukemalla päihdepoliittisia linjauksiamme.

Materiaalipankki medialle

Tarjoamme alla median käyttöön EHYTin logot ja keskeisimpien henkilöidemme kuvat. Jos tarvitset muuta materiaalia, ole yhteydessä viestintään – autamme sinua mielellämme!

Logot

Käytä ensisijaisesti EHYTin vihreää logoa. Sitä käytetään aina, kun tausta on valkoinen. EHYTin mustavalkoinen tunnus on käytössä silloin, kun värejä ei ole käytettävissä. Negatiivista tunnusta voidaan käyttää, kun tausta on värillinen tai kun taustana on valokuva. Jos tarvitset EHYT-logoa jossain muussa tiedostomuodossa, olethan yhteydessä EHYTin viestintään reetta.paavilainen@ehyt.fi tai katri.timonen@ehyt.fi.

Lataa EHYT-tunnus painotuotteeseen:

Lataa EHYT-tunnus sähköiseen käyttöön:

Muut materiaalit

Jos tarviset kuvistuskuvaa toiminnastamme, ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje

EHYT julkaisee useaa uutiskirjettä. Uutiskirjeissä kerromme tekemästämme työstä sekä ajankohtaisista asioista ehkäisevän päihdetyön kentällä. Tutustu uutiskirjeisiimme!

Ota yhteyttä!

Päivi Tiittanen

Tiittanen Päivi

Viestintäpäällikkö 050 362 0882
Katso henkilön esittely
Katri Timonen

Timonen Katri

Viestinnän asiantuntija 0503263196
Katso henkilön esittely
Reetta Paavilainen.

Paavilainen Reetta

Viestinnän asiantuntija 050 309 0932
Katso henkilön esittely