E-Elokolo

E-Elokolo 2021

EHYTin Elokolot ovat päihteettömiä kohtaamispaikkoja, joihin jokainen on tervetullut. Haluamme tarjota myös verkossa paikan, jossa voit kohdata muita ja me voimme kohdata sinut. Tervetuloa E-Elokoloon jakamaan kuulumisiasi ja kohtaamaan muita, älä jää yksin!

Live! Elokolot auki – Helsingissä, Turussa, Tampereella, Pirkkalassa ja Lahdessa.

E-Elokolon tietoiskut jatkuvat lokakuussa, jolloin paikalla on päihdeasiamies. Seuraava E-Elokolon rahapelitietoisku on marraskuussa. Joulukuussa puhutaan huumeista.

E-Elokolon tietoiskut ovat erityisesti kohtaamispaikkojen kävijöille, vapaaehtoisille sekä yhdistystoimijoille suunnattu, mutta kaikille muillekin avoin 30 min tietoisku eri teemoista. Tietoisku pidetään verkossa Teams-alustalla. Tietoiskuissa on puhumassa EHYTin asiantuntijat. Jokaisessa tietoiskussa on eri teema. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, jossa on verkkoyhteys sekä mikrofoni. Teams-ohjelman lataaminen laitteelle on suositeltavaa.

E-Elokolon kautta tukea ja apua

Jos tarvitset enemmän tukea ja apua esimerkiksi alkoholinkäytön vähentämiseen, rahapelaamiseen tai olet huolissasi läheisen päihteiden käytöstä, voit löytää erilaisia auttajia ja palveluita Tukea eri elämäntilanteisiin-sivulta.

  1. Työikäinen aikuinen haluatko testata omaa alkoholin käyttöäsi? Tee työikäisen aikuisen Audit-testi
  2. Yli 65-vuotiaille tarkoitettu alkoholin käytön testi. Tee yli 65- alkoholinkäytön riskitesti
  3. Sosiaalisen vastuun testin avulla voit testata, mikä on alkoholinkäyttösi vaikutukset lähipiiriin.
  4. Huolestuttaako oma tai läheisesi päihteiden käyttö? Päihdeneuvonnan ammattilaiset vastaavat ympäri vuorokauden numerossa 0800 90045
  5. Peluurin auttavassa puhelimessa 0800 100 101 voit kysyä apua peliongelmiin liittyvissä kysymyksissä arkisin klo 12-18

E-Elokolon huoneentaulu

Haluamme viihtyä E-Elokolossa yhteisönä, ja noudatamme seuraavia Elokolojen periaatteita myös verkossa:

  • toimintamme on päihteetöntä
  • puhukaa toistenne kanssa – älkää toisistanne
  • jokainen meistä voi tukea vertaisena toista
  • olemme syrjinnästä vapaa tila
  • kuunnelkaa toisianne
Timo Glad.

Glad Timo

Suunnittelija 040 527 1116
Katso henkilön esittely