Etsimme Ouluun projektikoordinaattoria  

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry on valtakunnallinen asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, joka ehkäisee alkoholista, tupakasta ja nikotiinituotteista, huumausaineista ja pelaamisesta aiheutuvia haittoja.  

Haluatko kehittää perheiden parissa tehtävää ehkäisevää työtä yhdessä paikallisten yhdistysten kanssa? Sykkiikö sydämesi merkitykselliselle vapaaehtoistoiminnalle? Uskotko usean eri toimijan kanssa toteutettavan kokonaisuuden lankojen pysyvän helposti käsissäsi? Haluatko kehittää matalan kynnyksen tukea perheille? Kiinnostavatko vanhemmuus- ja elämäntaitojen tukemisen menetelmät sinua?  

Nyt etsimme valtakunnallisesti toimivaan Perustana Perhe -hankkeeseen (2024–2026) projektikoordinaattoria Oulussa sijaitsevaan aluetoimistoomme. Työ alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan.  

Työtä on mahdollisuus tehdä osin etänä. Työ sisältää myös matkustamista Oulussa ja Kajaanissa, ja satunnaisesti mahdollisesti myös muualla, esim. Helsingissä.  

Mitä työ sisältää?  

Hanke kehittää uutta mallia matalan kynnyksen perheryhmätoimintaan jäsenyhdistyksillemme   

Hanketyöntekijä pääsee luomaan ja levittämään erilaisia viestintämateriaaleja, mukaan kehittämään mallin sisältöjä, toteuttamaan arviointitutkimusta, sekä tunnistamaan ja innostamaan mukaan erilaisia yhteistyötahoja ja juurruttamaan toimintaa esimerkiksi koulutuksellista tukea tuottamalla. 

Hankkeeseen sisältyy yhteistyötä kuntien ja hyvinvointialueiden perhetoimijoiden sekä laajan paikallisen ja kansallisen järjestötoimijajoukon kanssa. Työ tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet laaja-alaisten verkostojen rakentamiseen.  

Tehtävässä pääset vaikuttamaan työsi sisältöön, ja saat paljon erilaisia mahdollisuuksia kehittyä ehkäisevän päihdetyön asiantuntijana. 

Työtä tehdään ennen kaikkea projektipäälliköstä ja yhteistyöjärjestöjen edustajista koostuvan projektitiimin kanssa. Lisäksi pääset tekemään yhteistyötä koko EHYTin innostavan ja yhteisöllisen alue- ja järjestötoiminnan osaston kanssa.  

Minkälaista osaajaa etsimme?  

Haemme ehkäisevän työn tai perheiden tuen osaajaa, joka on innostunut ja kyvykäs kehittämään uutta toimintamallia paikallisille järjestöille, ja jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. 

Tehtävässä vaaditaan itsenäistä ja ulospäin suuntautuvaa työotetta, sekä rohkeutta ja kykyä kohtaamiseen, verkostotyöhön ja uuden kehittämiseen osana tiimiä. 

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja työkokemusta. Sinulta löytyy osaamista viestintämateriaalien kehittämiseen, eri kanavissa viestimiseen, perheiden kohtaamiseen ja paikallisten järjestötoimijoiden kanssa työskentelyyn ja heidän työnsä tukemiseen. Sinua innostaa ottaa osaa hankkeessa toteutettuun arviointitutkimukseen. Kenties tunnet perheiden tuen kenttää Oulun tai Kajaanin alueella tai omaat kokemusta vapaaehtoistyön kehittämisestä.  

Näiden ominaisuuksien lisäksi etsimme mukavaa tyyppiä tiimiimme, jossa töitä tehdään vastuullisesti ja kannustavalla fiiliksellä.   

Miksi tulisit meille?  

EHYTissä työskentely on merkityksellistä: teemme työtä edistääksemme hyvinvointia ja vähentääksemme päihdehaittoja. Tarjoamme kiinnostavan tehtävän terveyden edistämisen ja kansalaistoiminnan kehittämisen kentällä. Työajat ovat joustavat. Panostamme työn jatkuvaan kehittämiseen, työntekijöidemme hyvinvointiin ja osaamisen vahvistamiseen. EHYT on savuton ja perheystävällinen työpaikka. Työyhteisömme koostuu noin 80 ammattilaisesta, meillä on hyvä yhteishenki ja erinomainen henkilöstötyytyväisyys. Keskustoimistomme sijaitsee Helsingissä.  

Miten haet meille?  

Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen viimeistään 31.5. mennessä hakulomakkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana eli tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löytyessä. Työ sijoittuu sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaiseen vaativuusryhmään 4–5 ja palkka asettuu välille 3 000–3 300 € valittavan henkilön pätevyydestä riippuen. Voit myös halutessasi esittää oman palkkatoiveesi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Hanna Heikkilä, hanna.heikkila@ehyt.fi p. 0505673270

sekä Alue- ja järjestötyön päällikkö Jiri Damski, jiri.damski@ehyt.fi 

Hakulomakkeeseen ->