Keskustelua alkoholista osa 1 – opetusmateriaali

Keskustelua alkoholista on EHYT ry:n tuottama valmis opetusmateriaali, jota voi hyödyntää päihdekeskusteluissa tai osana opetusta. Materiaali on suunnattu yläkoulun ja toisen asteen opiskelijoille, sopii sekä lähi- että etäopetukseen.

Pakettiin kuuluu PowerPoint-esitys sekä opettajan opas, jossa ohjeet aiheen käsittelyyn. Esityksen pohdintatehtävät käydään yhdessä läpi keskustellen. Tutustu oppaaseen etukäteen, josta saat paljon tietoa ja vinkkejä kuinka viedä opetusta ja keskustelua eteenpäin.

Materiaali saatavilla myös ruotsiksi:
Lataa materiaalit
Keskustelua alkoholista 1 - Opettajan opas ( 9,00 Mt, pdf ) Lataa
Keskustelua alkoholista 1 - Oppitunnin esitys_s ( 9,57 Mt, pptx ) Lataa
Materiaalit ovat ilmaiseksi ladattavissa oheisista linkeistä.

Kuvaus

Ehyt ry on tuottanut valmiit opetusmateriaalit, joita voi hyödyntää nuorten kanssa päihdekeskusteluissa tai osana opetusta. Materiaali sopii sekä lähi- että etäopetukseen.

Ladattavat materiaalit ovat tarkoitettu opettajille ja muille nuorten ryhmiä vetäville, päihdekasvatuksen tueksi. Materiaaliin kuuluu PowerPoint -esitykset sekä opettajan opas. Tutustu oppaaseen etukäteen, josta saat paljon tietoa ja vinkkejä kuinka viedä opetusta ja keskustelua eteenpäin.

Materiaali on suunnattu yläkoulun- ja toisen asteen opiskelijoille. Tutustu myös muihin opetusmateriaaleihin! Aiheina mm.

  • Kannabis
  • Nikotiinituotteet
  • Alkoholi