Pelit puheeksi varhaiskasvatuksessa 

Lapset pelaavat pelikonsolilla yhdessä
Kuva: Jukka Rapo / EHYT ry

Tavoite

Pelit puheeksi on varhaiskasvatuksen ammattilaisille suunnattu koulutus lasten pelikasvatuksen tueksi.

Perheen pienimmät tutustuvat digitaalisten pelien maailmaan entistä nuorempina, tämä asettaa uudenlaisia haasteita myös kasvattajille. Moni ammattilainen kokee tarvitsevansa tietoa ja tukea työnsä tueksi.

Koulutussisällöt perustuvat varhaiskasvatuksen keskeisiin kysymyksiin: kuinka pienten lasten pelaamiseen tulisi suhtautua, kuinka tutustuttaa lapsi turvallisesti digitaaliseen pelaamiseen ja kuinka sisällyttää pelaaminen tasapainoiseksi osaksi lapsen arkea.

Sisältö

Pelit puheeksi -koulutuksessa käsitellään laaja-alaisesti lasten pelaamista sekä tarjotaan ammattilaisille tietoa ja työvälineitä perheiden pelikasvatuksen tukena toimimiseen. Pelit puheeksi -koulutus sisältää niin luentomaisia osuuksia kuin keskusteluja ja yhdessä pohdittavia kysymyksiä.

Kohderyhmä

Ammattilaisille lastenneuvoloissa, perhe- ja kasvatusneuvoloissa, alkuopetuksen oppilashuollossa sekä varhaiskasvatuksessa. 

Koulutuksen kesto ja tapa

 2–2,5 tuntia kestävä koulutus voidaan järjestää lähi- tai etäkoulutuksena.

Hinta

300€

Tilaukset ja tilausohjeet

Ohjeet tilaajalle

Peruutusehdot

Lisätiedot ja tiedustelut

Krista Lindberg.

Schulman Krista

Koulutussuunnittelija 050 466 4941
Katso henkilön esittely

Pelikasvatuksen uutiskirje

Pelikasvatuksen uutiskirje tarjoaa ajankohtaista ja ammatillista tietoa pelaamisestä sekä vinkkejä pelikasvatuksen toteuttamiseen. Uutiskirje palvelee lasten ja nuorten kanssa työskenteleviä ammattilaisia heidän jokapäiväisessä työssään.