Lahjoita kyläily nettimummolaan

30,00 

Visiitti mummolaan tuo iloa. Auta meitä tarjoamaan lapselle aimo annos rakkautta ja lahjoita 30 eurolla kyläily Muruset-nettimummolaan.

Rahankeräyslupa RA/2021/1141. Lupa on voimassa 1.6.2021 alkaen koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kuvaus

Mummin tai vaarin läsnäolo on tärkeä tuki monelle lapselle ja perheelle. Kaikilla ei kuitenkaan ole tätä tärkeää turvaverkkoa. EHYTin ylläpitämä Muruset-verkkopalvelu on verkkomummola lapsille ja nuorille. Muruset-chatissa isovanhemmat tarjoavat kuuntelevan korvan arjen isoille ja pienille asioille sekä aimo annoksen rakkautta sitä tarvitsevalle.

Korona-aika on vaikuttanut paljon monen lapsen ja nuoren arkeen ja ihmissuhteisiin. Eristyksissä oleminen ja siitä johtuva ihmissuhteiden vähentyminen on monelle raskasta ja haittaa hyvinvointia ja jaksamista. Tarvitsemme paljon erilaisia matalan kynnyksen kohtaamispaikkoja, jotka vastaavat lasten ja nuorten tarpeeseen tulla kuulluksi ja kohdatuksi. Muruset koetaan erittäin lämpöisiksi, kuunteleviksi ja kannustaviksi isovanhemmiksi. Tee lahjoitus, jotta lapsi tulee kuulluksi.

Voit myös lahjoittaa valitsemasi summan tilille FI74 1555 3000 1145 39 (BIC: NDEAFIHH). Jos teet lahjoituksen suoraan tillle, laita viesti-kenttään ”Muruset”.