Lahjoita puheaikaa: Päihdeneuvonta auttaa 24/7

Auta meitä turvaamaan kuunteleva ammattilainen Päihdeneuvonnassa apua tarvitsevalle ja lahjoita puheaikaa.

Rahankeräyslupa RA/2021/1141. Lupa on voimassa 1.6.2021 alkaen koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kuvaus

Päihdeneuvonta auttaa joka vuosi tuhansia ihmisiä, jotka ovat huolissaan läheisensä ongelmallisesta päihteiden käytöstä. Heillä on hyvin erilaisia elämäntilanteita, mutta kaikkia yhdistää yksi asia: oma hyvinvointi ei ole päällimmäisenä mielessä silloin, kun huoli rakkaasta ihmisestä painaa mieltä.

Päihdeneuvontaan otetaan usein yhteyttä siinä vaiheessa, kun omat keinot ja voimavarat ovat lopussa. Me emme halua jättää ketään yksin kipeän ja vaikean asian kanssa. Auta meitä turvaamaan kuunteleva ammattilainen Päihdeneuvonnassa apua tarvitsevalle ja lahjoita puheaikaa.

Tällä hetkellä pystymme vastaamaan vain noin joka toiseen puheluun. Lahjoittamalla varmistat, että ammattilaisia on riittävästi vastaamassa avun tarvitsijoille, kun hätä on suurin.

”Kiitos neuvoista ja tiedosta, tiedän nyt mihin suuntaan mennä ja millä tavalla.”

”Kiitos todella paljon avusta. Oma vääränlainen syyllisyyden tuntemiseni helpottui valtavasti!”

Voit myös lahjoittaa valitsemasi summan tilille FI74 1555 3000 1145 39 (BIC: NDEAFIHH). Jos teet lahjoituksen suoraan tilille, laita viestikenttään haluamasi lahjoituskohteen tunnus: ”Päihdeneuvonta”.

Voit lahjoittaa myös Mobilepaylla. Keräyksen lyhytnumero on 65789. Liitä lahjoituksesi viestikenttään lahjoituskohteen tunnus: ”Päihdeneuvonta”.