Pelit puheeksi varhaiskasvatuksessa

Pelit puheeksi on varhaiskasvatuksen ammattilaisille suunnattu koulutus alle 8-vuotiaiden lasten pelikasvatuksen tueksi.

Sisko ja veli pelaavat konsolipeliä, isä katsoo vieressä.
Kuva: Jukka Rapo / EHYT ry

Kenelle?

Ammattilaisille lastenneuvoloissa, perhe- ja kasvatusneuvoloissa, alkuopetuksen oppilashuollossa sekä lasten päivähoidon piirissä.

Mitä?

Pelit puheeksi  -koulutuksessa käsitellään laaja-alaisesti lasten pelaamista sekä tarjotaan ammattilaisille tietoa ja työvälineitä perheiden pelikasvatuksen tukena toimimiseen.

Miksi?

Perheen pienimmät tutustuvat digitaalisten pelien maailmaan entistä nuorempina, tämä asettaa uudenlaisia haasteita myös kasvattajille. Moni ammattilainen kokee tarvitsevansa tietoa ja tukea työnsä tueksi.

Koulutussisällöt perustuvat varhaiskasvatuksen keskeisiin kysymyksiin: kuinka alle 8-vuotiaiden pelaamiseen tulisi suhtautua, kuinka tutustuttaa lapsi turvallisesti digitaaliseen pelaamiseen ja kuinka sisällyttää pelaaminen tasapainoiseksi osaksi pikkulapsen arkea.

Pelit puheeksi -koulutus sisältää niin luentomaisia osuuksia kuin yhdessä pohdittavia kysymyksiä sekä harjoituksia. Koulutuksen kesto on 2-3 tuntia.

Hinta

300€ / 2-3h koulutus

Lisätietoa ja tiedustelut

Krista Lindberg.

Schulman Krista

Koulutussuunnittelija 050 466 4941
Katso henkilön esittely