Ensihuoli-verkkokoulutus

Vanha ja nuori mies keskustelevat.

Kun huoli läheisestä herää... osaatko sinä toimia? Ensihuoli-koulutus tarjoaa valmiuksia päihteidenkäytöstä tai pelaamisesta syntyneen huolen puheeksi ottamiseen.

Ensihuoli-koulutuksessa opitaan puhumaan vaikeista asioista kunnioittavalla tavalla, toista rohkaisemalla ja tukemalla. Koulutus on maksuton ja tarkoitettu kaikille. Kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka kaipaavat välineitä arkipäivän päihdehaittojen ja niistä syntyneen huolen kohtaamiseen ja puheeksiottoon ihmisenä ihmiselle. Lisäksi koulutukseen voivat osallistua kaikki, joita kiinnostaa mahdollisuus toisten auttamisesta ehkäisevän päihdetyön vapaaehtoistoiminnassa.

Koulutuksen tavoitteena on oppia tunnistamaan huoli ja löytää keinoja huolen ilmaisuun sekä antaa käytännön työkaluja lähipiirissä havaittuihin päihdehaittoihin puuttumiseen ja puheeksiottoon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Koulutuksen sisällöt ovat sovellettavissa myös pelaamisesta syntyneen huolen puheeksi ottamiseen.

Tule mukaan Ensihuoli-verkkokoulutukseen 20.8.2020 klo 17-19

Koulutuksessa käsitellään erilaisia tapoja asioiden puheeksiottoon, saadaan uusia näkökulmia, sekä kiinnitetään huomiota omaan jaksamiseen. 

Koulutus toteutetaan Adobe Connect -ympäristössä. Sinun ei välttämättä tarvitse asentaa Adobe Connect ohjelmaa, vaan voit tulla koulutukseen verkkoselaimen kautta. Adobe Connect toimii tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. Lisäksi tarvitset rauhallisen tilan ja kuulokkeet tai kaiuttimen. Linkki koulutukseen ja ohjeistusta liittymiseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen koulutusta. Itse koulutukseen voit liittyä anonyymisti nimimerkillä. 

Koulutukseen mahtuu 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen tästä.

Lisätietoja

Harri Jukkala.

Jukkala Harri

Asiantuntija, Itä-Suomi 0400 274 823
Katso henkilön esittely