Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutus: työelämä ja päihteet

Kaksi ihmistä lyö ylävitosen.

KOULUTUS ON TÄYNNÄ

KOULUTUS ON TÄYNNÄ

EHYT järjestää maksuttoman Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutuksen, jonka kohderyhmänä on sosiaali- ja terveysalan työnantajat, kuntatoimijat, työsuojeluvaltuutetut tai muut, jotka kaipaavat työkaluja päihdeasioiden käsittelyyn. Koulutus on tiistaina 1.9.2020 klo 9 – 11 Adobe Connect -ympäristössä (varsinainen ohjelma klo 10 – 11).

Koulutuksen tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on ammattilaisten ja vapaaehtoisten ehkäisevän työn osaamisen vahvistaminen. Tarkoituksena on lisätä ajankohtaista perustietoa työelämän päihdekysymyksistä, puheeksi ottamisesta ja päihdetilanteesta sekä työkaluista

Koulutukset sisältävät luentoja, keskustelua chatin välityksellä, kyselyitä sekä materiaalien ja työkalujen esittelyä.

Koulutusympäristö

Koulutus toteutetaan verkossa Adobe Connect -ympäristössä.

Osallistuminen

Osallistuminen on helppoa, voit osallistua koulutukseen tietokoneella, kännykällä tai tablet-laitteella mistä tahansa, kunhan sinulla on verkkoyhteys. Jos haluat osallistua mobiililaitteella, sinun tulee ladata Adobe Connect -sovellus iOSille tai Androidille sovelluskaupasta. Tietokoneella osallistuessasi sinun tulee hyväksyä Adobe Connect Add-in. Suosittelemme osallistumista tietokoneen välityksellä ja langallisen verkon kautta.

Koulutus on maksuton.

Kouluttajina toimivat EHYT ry:n asiantuntijat.

Koulutukseen osallistuneet voivat hakea Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutuksen sähköistä Open Badge -osaamismerkkiä. Lisäksi koulutukseen osallistuneille lähetetään Tsemppaajat-uutiskirje.

Ilmoittautuminen

KOULUTUS ON TÄYNNÄ
Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostiin pari päivää ennen koulutuksen alkua. Koulutukseen mahtuu mukaan 30 osallistujaa.

Lisätietoja:

Heli Airaksinen.

Yksityinen: Airaksinen Heli

Aluekoordinaattori, Itä-Suomi 050 571 0480
Katso henkilön esittely