Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutus: Päihdehaitoista kärsivän pääsy avun ja palvelujen piiriin

Kaksi ihmistä lyö ylävitosen.

Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutus: Päihdehaitoista kärsivän pääsy avun ja palvelujen piiriin – haasteet ja tuen saaminen

EHYT  järjestää maksuttoman Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutuksen, jonka kohderyhmänä on kunnissa ja järjestöissä työskentelevät ehkäisevän päihdetyön ja päihdetyön ammattilaiset ja vapaaehtoiset.

Koulutuksen tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on antaa tietoa päihdepalveluita tarvitsevan ihmisen tai hänen läheistensä lakisääteisistä oikeuksista päihdepalveluihin ja käytännön neuvoja yleisimpiin ongelmatilanteisiin. Toiseksi avataan päihdeneuvontapuhelimen tarjoamaa tukea. Lisäksi esitellään muuta EHYT ry:n toimintaa ja välineitä. Koulutuksella vahvistetaan ammattilaisten ja vapaaehtoisten ehkäisevän työn osaamista.

Koulutus sisältää luentoja, keskustelua chatin välityksellä sekä materiaalien ja työkalujen esittelyä.

Koulutusympäristö

Keskiviikko 4.11.2020 klo 13–15 Microsoft Teams-sovellus.

Osallistuminen

Koulutus järjestetään Teams-yhteydellä. Osallistumiseen tarvitaan joko Teams-sovellus tai Google Chrome -verkkoselain. Teams-sovelluksen lataaminen on maksutonta. Osallistumislinkki ja tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen koulutusta.

Koulutus on maksuton. 0sallistujamäärä max. 100

Kouluttajina toimivat EHYT ry:n asiantuntijat.

Koulutukseen osallistuneet voivat hakea Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutuksen sähköistä Open Badge -osaamismerkkiä. Lisäksi koulutukseen osallistuneille lähetetään Tsemppaajat-uutiskirje.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 28.10.2020 mennessä tällä lomakkeella.

Lisätietoja:

Harri Jukkala.

Jukkala Harri

Asiantuntija, Itä-Suomi 0400 274 823
Katso henkilön esittely