Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutus: Nuuskaton urheiluseura

Kaksi ihmistä lyö ylävitosen.

Puhutaanko seurassanne nuuskankäytöstä? Onko ollut vaikeaa löytää yhteisiä toimintatapoja ja saada seuran toimijat sitoutumaan niihin? Monessa kunnassa on jo avustusten perusteisiin kirjattu nikotiinittomuuden edistäminen, haluatteko saada etumatkaa muihin?

EHYT järjestää maksuttoman Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutuksen, jonka kohderyhmänä on urheilu- ja liikuntaseuroissa toimijat ja vapaaehtoiset.

Koulutuksen tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on antaa työvälineitä seuratyöhön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lisäksi koulutuksessa annetaan tietoa nuuskasta ja muista nikotiinituotteista sekä niiden vaikutuksista urheilusuorituksiin ja terveyteen. Koulutuksessa luodaan pohja seuran nikotiinittomuus työhön ja sen kehittämiseen. Koulutuksella vahvistetaan ehkäisevän työn osaamista.

Koulutus sisältää luentoja, keskustelua chatin välityksellä sekä materiaalien ja työkalujen esittelyä.

Koulutusympäristö

Maanantaina 2.11.2020 klo 17-19 ZOOM -ympäristössä.

Osallistuminen

Osallistuminen on helppoa, voit osallistua koulutukseen tietokoneella, kännykällä tai tablet-laitteella mistä tahansa, kunhan sinulla on verkkoyhteys. Suosittelemme osallistumista tietokoneen välityksellä ja l­­­­­angallisen verkon kautta. Ilmoittautuneille lähetään osallistumislinkki edellisellä viikolla.

Koulutus on maksuton. Osallistujamäärä max. 100.

Kouluttajina toimivat EHYT ry:n asiantuntijat.­­­­

Koulutukseen osallistuneet voivat hakea Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutuksen sähköistä Open Badge -osaamismerkkiä. Lisäksi koulutukseen osallistuneille lähetetään Tsemppaajat-uutiskirje.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 28.10.2020 mennessä tällä lomakkeella.

Lisätietoja:

Saija Himanka.

Himanka Saija

Asiantuntija, Lappi 050 439 1610
Katso henkilön esittely