Ehkäisevän päihdetyön osaaja: Ikääntyminen – Päihteet ja rahapelaaminen

Kaksi ihmistä lyö ylävitosen.

Toimitko työssäsi tai vapaaehtoisena ikäihmisten parissa? Tarvitsetko lisätietoa ikäihmisten päihteiden käytöstä ja rahapelaamisesta? Tule koulutukseemme kuulemaan erilaisista tavoista ottaa puheeksi ikäihmisten päihteiden käyttö ja rahapelaaminen.

EHYT järjestää maksuttoman Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutuksen, jonka kohderyhmänä ovat kunnissa, seurakunnissa ja järjestöissä ikäihmisten parissa työskentelevät ammattilaiset ja vapaaehtoiset.

Koulutuksen tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on antaa perustietoa ikäihmisten rahapelaamisesta, rahapelihaitoista ja puheeksiotosta. Koulutus antaa perustietoa myös ikäihmisten päihteiden käytöstä ja puheeksiotosta ja tutustuttaa puheeksioton menetelmiin ja materiaaleihin.

Koulutus sisältää luentoja, keskustelua chatin välityksellä sekä puheeksioton menetelmien ja materiaalien esittelyä.

Koulutusympäristö

Torstaina 11.2.2021 klo 13-15 Teams-alustalla.

Osallistuminen

Osallistuminen on helppoa, voit osallistua koulutukseen tietokoneella, kännykällä tai tablet-laitteella mistä tahansa, kunhan sinulla on verkkoyhteys. Suosittelemme osallistumista tietokoneen välityksellä ja langallisen verkon kautta. Ilmoittautuneille lähetään osallistumislinkki edellisellä viikolla.

Koulutus on maksuton. Osallistujamäärä max. 100.

Kouluttajina toimivat EHYT ry:n asiantuntijat Teresa Tenkanen ja Timo Glad.

Koulutukseen osallistuneet voivat hakea Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutuksen sähköistä Open Badge -osaamismerkkiä. Lisäksi koulutukseen osallistuneille lähetetään TEEMA-uutiskirje.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 5.2.2021 mennessä osoitteeseen soile.torronen@ehyt.fi

Lisätietoja

Törrönen Soile

Järjestöasiantuntija 040 526 7201
Katso henkilön esittely
Anne Mikkola.

Mikkola Anne

Asiantuntija, Länsi-Suomi 044 055 9920
Katso henkilön esittely