Edustajakokous

Ihmisiä tapahtuman kahvitauolla.

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n kolmas varsinainen yhdistyksen kokous (ns. Edustajakokous) järjestetään maanantaina 19.10.2020 klo 17–19. Kokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteyksin Microsoft Teams -sovelluksella.

Maaliskuussa (21.3.2020) pidettäväksi suunniteltu Edustajakokous peruttiin koronavirusepidemian takia. Kokous järjestetään lokakuussa (19.10.) ja epidemiaan liittyvän tartuntariskin takia jäseniä pyydetään osallistumaan kokoukseen etäyhteyksin. Kokouksen muodollinen kokouspaikka on EHYT ry:n keskustoimisto Helsingissä.

Kokouksessa käsiteltäviä asioita ovat järjestön toiminnan ja talouden arviointi, toiminnan ja talouden suuntaviivat 2020-2023, työ- ja vaalijärjestyksen hyväksyminen, valtuuston puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, jäsenten ja varajäsenten valitseminen, tilintarkastajien valinta, järjestön uusi strategia, julkilausuma sekä mahdolliset jäsenyhdistysten kokoukselle tekemät aloitteet.

Sääntöjen mukaan jokaisella jäsenyhdistyksellä on oikeus lähettää kokoukseen yksi (1) edustaja. Edustaja voi edustaa vain yhtä jäsenyhdistystä.

Kokoukseen pyydetään ilmoittautumaan 27.9.2020 mennessä. Valtakirjat pyydetään toimittamaan ilmoittautumisen yhteydessä sähköisenä (skannattuna tai valokuvana).

Edustajien ilmoittautuminen edustajakokoukseen

Luottamushallinnon ilmoittautuminen edustajakokoukseen
EHYTin hallituksen ja valtuuston jäsenille

Lisätietoja:

Hanna Heikkilä.

Heikkilä Hanna

Projektipäällikkö 050 567 3270
Katso henkilön esittely