Rautaisannos tietoa päihteistä ja pelaamisesta

Uudistunut Ehyt.fi tarjoaa perusteellisen tietopaketin päihteistä ja pelaamisesta sekä EHYTissä tehtävästä työstä.

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n uudet verkkosivut julkaistiin kesällä osoitteessa www.ehyt.fi Täydellisen uudistuksen läpikäyneet sivut kertovat nyt aiempaa visuaalisemmin ja tarinallisemmin EHYTin toiminnasta ja ehkäisevästä päihdetyöstä yleensä. 

Kattava sivusto palvelee niin ammattilaisia kuin suurta yleisöä. Löydät sivuilta helposti mm. järjestämämme koulutukset ja tapahtumat sekä tarjoamamme palvelut aina päihde- ja pelikasvatuksen oppitunneista Elokolo-kohtaamispaikkoihin ja päihdeneuvontaan.  

Sivusto tarjoaa runsaasti hyödyllistä tietoa esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan, kasvatusalan ja nuorisoalan ammattilaisille sekä lasten ja nuorten vanhemmille, mutta myös omaa tai läheisen päihteidenkäyttöä tai pelaamista pohtiville.

Täysin uusi Päihde- & peli-info -osio sivustolla on laaja ja hyödyllinen tietopaketti päihteistä ja pelaamisesta. Se palvelee ketä tahansa luotettavaa tietoa alkoholista, huumeista, nikotiinituotteista tai raha- ja digipelaamisesta etsivää. 

Tarjolla on myös vinkkejä ja tukea eri elämäntilanteisiin. Annamme tietoa siitä, kuinka toimia, jos oma tai läheisen päihteiden käyttö tai pelaaminen herättää huolta, tai jos oma lapsi jää kiinni päihdekokeiluista. Kerromme myös, mistä löytyy apua, jos sellaista tarvitsee. 

Sivustolta löydät helposti myös erilaiset tilattavat ja ladattavat materiaalit, työkalut sekä paljon muuta tarpeellista ja kiinnostavaa. Sivut palvelevat suomeksi ja ruotsiksi, myöhemmin syksyllä myös englannin kielellä. 

Tutustu sivuihimme ja kerro meille, kuinka onnistuimme! Palautetta voit antaa täyttämällä palautekyselyn täällä.

Lisätietoja