EHYT lyhyesti

0,00 

EHYT on valtakunnallinen ehkäisevän päihde- ja pelihaittatyön asiantuntijajärjestö. Tiivistimme tähän yleisesitteeseen toimintamme pähkinänkuoressa.

Ehkäisevää päihdetyötä tehdään kaikkialla – oppilaitoksissa, työpaikoilla, kodeissa ja vapaa-ajalla. Tarjoamme toimintaa ja palveluja lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen sekä opiskelijoille, työikäisille ja ikääntyneille.

Vahvistamme sosiaali- ja terveysalan, nuoriso- ja kasvatusalan sekä monien muiden eri alojen ammattilaisten ja vapaaehtoisten ehkäisevän päihdetyön osaamista monipuolisilla koulutuksilla ja tapahtumilla.

Aluetyön asiantuntijamme työskentelevät eri puolilla Suomea. Toimimme tiiviissä yhteistyössä alueen kuntien, hyvinvointialueiden, järjestöjen ja verkostojen kanssa ehkäisevän työn vahvistamiseksi.

EHYTillä on yli 120 jäsenyhdistystä, joita järjestötyö tukee muun muassa koulutuksilla ja asiantuntija- ja viestintä- palveluilla.

Voit ladata esitteen pdf-muodossa tai tilata painetun version postimaksun hinnalla.

Esite saatavilla myös ruotsiksi ja englanniksi:
Lataa materiaalit
EHYT lyhyesti ( 669,82 kt, pdf ) Lataa
Postikulut lisätään tilaukseen.

Kuvaus

Ehkäisevä päihdetyö koskettaa meitä kaikkia

Päihde- tai rahapeliongelma varjostaa monien elämää tavalla tai toisella, vaikka itsellä ei näitä ongelmia olisikaan. Ennaltaehkäisy on tehokkain tapa torjua päihde- ja peliongelmia niin yhteiskunnan kuin yksilöiden tasolla. Siksi ehkäisevää päihdetyötä tarvitaan kaikkialla: oppilaitoksissa, työpaikoilla ja perheissä.

EHYT ry on valtakunnallinen ehkäisevän päihdetyön asiantuntija- ja kansalaisjärjestö. Jäseninämme on yli 120 yhdistystä eri puolilta Suomea. Yhdessä teemme tärkeää työtä kaikenikäisten ja -taustaisten ihmisten parissa koululaisista ikäihmisiin.Tehtävänämme on tarjota myös uusinta tutkittua ja luotettavaa tietoa niin päihdetyön kuin päätöksenteon tueksi sekä tuoda päihdekeskusteluun kansalaisten hyvinvoinnin näkökulmaa.