Sinustako Nettimummolan vapaaehtoinen?

Oletko 60 vuotta täyttänyt ja kiinnostunut tekemään merkityksellistä vapaaehtoistyötä lasten ja nuorten parissa? Tule mukaan vapaaehtoiseksi nettimummoksi tai -vaariksi!

Vapaaehtoinen vaari kannettavan tietokoneen ääressä, koneella auki Muruset.fi etusivu

Nettimummolamme tarvitsee lisää vapaaehtoisia. Etsimme vapaaehtoiseksi 60-vuotta täyttäneitä ikäihmisiä, joilla on nuhteeton tausta. Haemme ja koulutamme Nettimummolan vapaaehtoisia jatkuvasti ympäri Suomen!

Olet etsimämme nettimummo tai -vaari, jos olet kiinnostunut juttelemaan lasten ja nuorten kanssa niitä näitä tai huolen viertä. Vapaaehtoisena päivystät chat-palveluissa tunnin viikossa kotoasi käsin. Toiminnassa kehitetään myös uutta, jossa on mahdollisuus olla mukana. Lisäksi saat mahdollisuuden chatata kotoa käsin erilaisiin nuorten tapahtumiin 1-2 kertaa vuodessa. Pääset osaksi mukavaa vapaaehtoisporukkaa ja saat mahdollisuuden osallistua erilaisiin lähi- ja etäkoulutuksiin.

Tutustu sivustoon nettimummola.fi

”Tämä on mukavaa eikä vaadi liikaa aikaa kun tätä voi tehdä kotona.”

Muruset-vapaaehtoinen

”On palkitsevaa kun voi auttaa nuorta ja saa kiitoksen panoksestaan suoraan nuorelta.”

Muruset-vapaaehtoinen

Vapaaehtoisuus ei vaadi sinulta mitään erityisosaamista – riittää, että kotonasi on toimiva tietokone ja nettiyhteys, ja että sinulta löytyy intoa keskustella lasten ja nuorten kanssa chatin välityksellä. Vapaaehtoisena verkkoisovanhempana olet turvallinen aikuinen, jolla on aikaa nuorille. Me koulutamme sinut chat-palveluiden käyttöön sekä opastamme ja tuemme sinua kaikissa vastaan tulevissa tilanteissa. Lisäksi sinulla on tukena muut nettimummolalaiset. Nettimummona toimiminen onkin itsenäistä, muttei yksinäistä.

Nuori tyttö katsoo puhelinta käsissään ja hymyilee
Kuva: Jukka Rapo / EHYT ry

”Ehdottomasti suosittelen Murusia vapaaehtoistoimintana!”

Muruset-vapaaehtoinen

Muruset-vapaaehtoisena pääset…

  • Kohtamaan lapsia ja nuoria verkossa
  • Toimimaan vapaaehtoisena kotoasi käsin
  • Päättämään itse päivystysaikasi sekä palvelut joissa päivystät
  • Osallistumaan ajankohtaisiin teemakoulutuksiin liittyen nuorten elämään ja vapaaehtoisuuteen
  • Osaksi mukavaa vapaaehtoisporukkaa
  • Tekemään jotain merkityksellistä

Muruset kertovat:

Verkkoisovanhemmille vapaaehtoisuudesta on tullut tärkeä osa arkea – jotain missä saa kokea vahvoja merkityksellisyyden tunteita.

Lue blogi
Kaksi vapaaehtoista murusta rappusilla heiluttamassa kättä.