Tule mukaan Nuuska-agentti-toimintaan!

Kiinnostaako nuorten hyvinvointia lisäävä vapaaehtoistoiminta? Haluatko vaikuttaa, keskustella, ideoida ja oppia uutta? Haluaisitko päästä lisäämään nuorten nuuskatietoutta? Tule mukaan Nuuska-agentti-toimintaan!

Kolme nuorta ulkona

Ryhdy Nuuska-agentiksi!

Nuuska-agenttina pääset vaikuttamaan asioihin keskustelemalla nuorempien kanssa nuuskasta ja sen käytön vaikutuksista ihmiseen, ympäristöön ja yhteiskuntaan. Pääset myös ideoimaan muiden nuuska-agenttien kanssa uusia tapoja toteuttaa toimintaa koulussasi tai vapaa-ajalla. Saat koulutuksen ja materiaalit tehtävään sekä sähköisen osaamismerkin todistuksena aktiivisuudestasi.

Haemme nuuska-agenteiksi aktiivisia 13–15-vuotiaita nuoria, jotka haluavat lisätä itseään nuorempien tietoa nuuskasta ja oikaista siihen liittyviä vääriä käsityksiä. Nuuska-agentit toimivat aikuisen ohjaamina koulussa tai vapaa-ajan harrastustoiminnassa. Vinkkaa koulussa opettajalle tai harrastuksessa valmentajalle/ohjaajalle, että olet kiinnostunut ryhtymään agentiksi.

Tutustukaa yhdessä Nuuska-agentti-malliin, ja ottakaa yhteyttä. Me koulutamme aikuisen ohjaajaksi, jonka jälkeen hän kouluttaa sinut ja muut halukkaat nuuska-agenteiksi. Tule mukaan!

Lisätietoja:

Sari Anjala.

Anjala Sari

Projektipäällikkö, ehkäisevän päihdetyön asiantuntija 040 183 9273
Katso henkilön esittely