Jäsenviestintä

EHYTin erityisesti jäsenyhdistyksille suunnattua viestintää ovat EHYT Uutisia -uutiskirje, EHYT Järjestö -lehti ja jäsenyhdistysten oma Facebook-ryhmä.

Nainen sohvalla lukemassa.

EHYT Uutisia -uutiskirje kertoo ajankohtaisista asioista ja toiminnasta jäsenyhdistyksille ja vapaaehtoisille. Uutiskirje ilmestyy kerran kuussa. Tilaa uutiskirje sähköpostiisi.

EHYT Jäsenjärjestöt – Facebook-ryhmä on tarkoitettu jäsenyhdistysten keskusteluihin, tapahtumien, koulutusten, toimintaideoiden ja mielipiteiden vaihtoon. Lisäksi ryhmässä jaetaan tietoa EHYTin vaikuttamistoiminnasta, jota jäsenet voivat jakaa eteenpäin ja hyödyntää omassa toiminnassaan. Liity ryhmään.

EHYTin alueelliset, alueiden asiantuntijoiden ylläpitämät Facebook-sivut löytyvät kaikilta neljältä alueelta. Sivustoilta löydät tapahtumia, koulutuksia ja aluekoordinaattoreiden kuulumisia. FB-sivut löytyvät nimillä EHYT Etelä-Suomi, EHYT Länsi-Suomi, EHYT Pohjois-Suomi ja EHYT Itä-Suomi.

EHYT Järjestö -lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa. EHYT Järjestö postitetaan mm. jäsenyhdistyksille, EHYTin luottamushallinnolle ja kohtaamispaikkaverkostolle. EHYT Järjestö on luettavissa myös pdf-julkaisuna materiaalipankissa.

Lisätietoa järjestöviestinnästä

Nikki Pesonen.

Pesonen Nikki

Asiantuntija 050 509 8759
Katso henkilön esittely