Jäsenviestintä

EHYTin erityisesti jäsenyhdistyksille suunnattua viestintää ovat Kompassi-lehti ja -uutiskirje sekä EHYT Järjestöuutisia-uutiskirje ja jäsenyhdistysten oma Facebook-ryhmä.

Nainen sohvalla lukemassa.

Kompassi-lehti ja -uutiskirje ilmestyvät 4 kertaa vuodessa. Kompassi-uutiskirje tarjoaa nostoja Kompassi-lehden sekä EHYTin verkkosivujen sisällöistä. Lehti ja uutiskirje on suunnattu EHYTin jäsenyhdistyksille, luottamushallinnolle, kohtaamispaikoille, jäsenyhdistysten jäsenille sekä muille ehkäisevästä päihdetyöstä kiinnostuneille. Kompassi-lehti on luettavissa pdf-julkaisuna EHYTin verkkosivujen materiaalipankissa. Postitse Kompassi-lehti lähetetään mm. jäsenyhdistyksille, EHYTin luottamushallinnolle ja kohtaamispaikkaverkostolle. Tilaa kompassi-uutiskirje.

EHYT Järjestöuutisia -uutiskirje kertoo ajankohtaisista jäsenasioista jäsenyhdistyksille. Uutiskirje ilmestyy kerran kuussa. Se lähetetään jäsenyhdistysten yhteyshenkilöille ja EHYTin luottamushallinnolle. Lue uusin EHYT Järjestöuutisia -uutiskirje.

EHYTin alueelliset, alueiden asiantuntijoiden ylläpitämät Facebook-sivut löytyvät kaikilta neljältä alueelta. Sivustoilta löydät tapahtumia, koulutuksia ja aluekoordinaattoreiden kuulumisia. FB-sivut löytyvät nimillä EHYT Etelä-Suomi, EHYT Länsi-Suomi, EHYT Pohjois-Suomi ja EHYT Itä-Suomi.

EHYT Jäsenjärjestöt – Facebook-ryhmä on tarkoitettu jäsenyhdistysten keskusteluihin, tapahtumien, koulutusten, toimintaideoiden ja mielipiteiden vaihtoon. Lisäksi ryhmässä jaetaan tietoa EHYTin vaikuttamistoiminnasta, jota jäsenet voivat jakaa eteenpäin ja hyödyntää omassa toiminnassaan. Liity ryhmään.

Lisätietoa järjestöviestinnästä

Nikki Pesonen.

Pesonen Nikki

Asiantuntija 050 509 8759
Katso henkilön esittely