Periskooppi-chat sai aikaan mahtavia keskusteluja seksistä lavalla ja chatissa

Periskooppi.

Viime marraskuussa olin Periskooppi-chatissa haastateltavana ja vastaamassa kysymyksiin päihteistä. Silloin tajusin, että tämä konsepti on aika siisti juttu niin nuorille kuin lähetyksen tekijöillekin. Illan päätteeksi sovittiin, että mä tulisin olemaan seuraavalla kerralla messissä Periskooppi-chatin tiimissä.

Kello oli noin puoli neljä, kun itse pääsin Walkersin ovista sisään. Se tekemisen meininki mikä talolla oli käynnissä, toi hyvän fiiliksen itsellekin. Ihan ensiksi sain ohjeistuksen illan tehtävääni eli somettamiseen ja työtehtävääni kuuluvan lisänimen Someaasi. Tehtävänäni oli päivittää koko illan ajan Periskooppi-chatin Instagram Storieta.  Pian kello olikin jo viisi ja lähtölaskenta lähetykseen alkoi: 3 – 2 -1- KÄY! Ilta meni tosi nopeasti ja ajan kulkua ei meinannut huomatakkaan.

Illan aikana seurasin tietysti sitä, mitä livelähetyksen lavalla tapahtui ja chatissa puhuttiin. Chattaajien tekemisiä ja reaktioita oli ihan huippua seurata! Naurahduksilta ja hämmentyneiltä ilmeiltä ei voinut välttyä, kun seurasi chattaajien ja etenkin moderaattori-Sinin ilmeitä ja eleitä. Chattiin mahtui mukaan  sekä fiksuja että ei ehkä ihan niin fiksuja kommentteja.  Oli mukavaa olla taas mukana Periskooppi-chatissa ja tulen uudelleen hommiin, jos pyydetään.

Marraskuun Periskooppi-chattia odotellessa!

Terveisin,

Ville “Nordis, Someaasi” Nordström

Periskooppi-chat vieraiden silmin

17.35
Seksikäs Suklaa: ”Lavalla oli rentoa jutella muiden kanssa. Chatissa oli ihan samanlainen fiilis kuin olisi jutellut Snapchatissa nuorten kanssa.”

18.46
Mika Pietilä, Koordinaatti: ”Ou jee, tää Periskooppi-chatti rulettaa. Mut siis hyvä meininki, mahtavia keskusteluja lavalla ja vilkasta keskustelua chatissa. Mikäs on seuraavan Periskooppi-chatin teema…”


18.52
Ilmo Jokinen, EHYT ry: ”Tunnelma: hymyilevä ja kupliva. Kiirettä, ahtautta ja vipinää. Tavattoman monta asiaa tehdään yhtä aikaa.”

18.58
Mia ja Minni, Seksiklupi-kanava: ”Kiva nähdä kuinka paljon täällä on ihmisiä. Hyvä fiilis, tärkeitä juttuja! Odotamme innolla viimeistä osuutta!”

19.03
Minna Lehtinen, EHYT ry: ”Mulla on niin kuuma, että tekisi mieli ottaa paita pois. Tapahtumalle keksimäni mainosslogan “Periskooppi-chat tuo kuuman tunnelman” on julmalla tavalla totta.”

19.05
Jussi Nissinen, Avoinna kasvuun J&T ”Aluksi hämmentävä olo, kun täällä tapahtuu vaikka mitä. Vähitellen turvallisuus lisääntyi, kun huomasin että tehdää hyvää yhdessä.”

19.26
Katri Peräaho, Nuorten Exit: ”Oma osuus ohi, uskaltaa jo hengittää! Iso hatunnosto jokaiselle joka on työkseen kameran edessä! Huomasin nimittäin (taas!), että tuo chat-työn tekeminen on niiiiin mun juttu, kun saa rauhassa kaivaa nenää (not!) ja kiemurrella, eikä kukaan nää ;)”

20.08
Janna Kurkela: ”Ihan turhaa jännitti kovasti. Oli tosi hauskaa ja erittäin rento fiilis joka puolella ympärillä. Oli tosi kivaa olla mukana täällä, kiitos!”

20.07
Alma Hätönen, juontaja: ”OLI NIIN HAUSKAA! Kaikkien vieraiden kanssa olisi voinut jutella vaikka kuinka pidempäänkin. Tärkeitä juttuja, mut hauskalla fiiliksellä ja upeiden tyyppien kanssa. Oli tosi kiva olla mukana!”

20.08
Jenni Poikelus, juontaja: ”Supermielenkiintosta keskustelua ja joka kerta tuntui, että aika loppui kesken. Onneks näistä jutuista voidaan puhua näin avoimesti ja keskustelu (ja sekstailu) jatkukoon! Kiitos, että pääsin mukaan :)”

20.10
Anne Pelander, Väestöliitto: ”Oli mukava kokemus! Ihan huippua oikeastaan! Aika lensi siivillä. Toiseen kertaan :)”

20.14
Teija Kylä-Liuhala, Hivpoint: ”Olipa kiva ilta! Hyviä ja tärkeitä aiheita nostettiin esiin ja toivottavasti kaikille jäi olo, että seksistä saa kysyä, puhua ja nauttia! <3”

20.15
Sini Savolainen: ”Nuorisoa kiinnostaa upeat teemat, chatin kysymysten taso veti aivan laidasta laitaan. Nuorten avoimuus ilahduttaa <3 Lisää avointa puhetta seksistä, superii!”

KIITOS KAIKILLE <3

Seuraava Periskooppi-chat järjestetään marraskuussa ehkäisevän päihdetyön viikolla perjantaina 10.11.2017. Laita päivä kalenteriin!