Lasten ja nuorten parissa toimivien valmentajien kokemat esteet sekä avun tarpeet päihteistä puhumiselle urheiluseuratoiminnassa

SPORTTI-hankkeen selvityksen tarkoituksena oli selvittää, mitä esteitä lasten ja nuorten parissa toimivat valmentajat kokevat päihteistä puhumiselle ja millaista apua he kokevat tarvitsevansa, jotta päihteet olisi jatkossa helpompi ottaa seurassa puheeksi.

Lataa materiaalit
SPORTTI-hanke_ Selvitys II ( 1,07 Mt, pdf ) Lataa

Kuvaus

SPORTTI-hankkeen toisen selvityksen tarkoituksena oli selvittää, mitä esteitä lasten ja nuorten parissa toimivat valmentajat kokevat päihteistä puhumiselle ja millaista apua he kokevat tarvitsevansa, jotta päihteet olisi jatkossa helpompi ottaa seurassa puheeksi.

Kiitämme niitä lähes 300 valmentajaa, jotka vastasivat kyselyymme ja siten mahdollistivat selvityksen tulokset. Haluamme kannustaa kaikkia valmentajia tukemaan urheilevien lasten ja nuorten päihteetöntä kasvua ottamalla päihteet ennaltaehkäisevästi puheeksi osana terveellisten ja urheilullisten elintapojen kokonaisuutta. Tässä työssä apunasi toimivat SPORTTI-hankkeen maksuttomat työkalut ja materiaalit, jotka saat käyttöösi osoitteesta ehyt.fi/sportti.