OttoMitta-alkoholipäiväkirja juomisen seurantaan

OttoMitta on tuen ja muutoksen apuväline aikuisille alkoholin juomisen seurantaan ja alkoholinkäytön riskien tunnistamiseen. OttoMitan tuella sinulla on mahdollisuus rakentaa omaa henkilökohtaista elämäntapamuutosta – yksityisesti ja omilla ehdoillasi.

Lue OttoMitan ominaisuuksista lisää alla olevasta kuvauksesta.

Tästä OttoMitta-päiväkirjaan ›

Kuvaus

OttoMitta on juomapäiväkirjan, joka seuraa alkoholimäärän lisäksi juomien energiasisältöä ja hintaa. Syöttämäsi tiedon perusteella OttoMitta arvioi pidempiaikaisen alkoholin käytön riskejä, ja antaa tarvittaessa palautetta. OttoMitan antama tieto on sitä tarkempaa, mitä täsmällisemmin tietoja päiväkirjaan syötät. Voit myös halutessasi asettaa henkilökohtaisia maksimimääriä alkoholin käytön kulutukselle, jolloin OttoMitta kannustaa sinua tavoitteissa pysymisessä.

Alkoholinkäytön riskit ovat aina yksilöllisiä: esimerkiksi ikä, sukupuoli, käytetyt lääkkeet ja perimä voivat lisätä alkoholin haittoja suuremmiksi kuin OttoMitta arvioi.

OttoMittaa ei saa käyttää ajokunnon arviointiin. Yksilölliset tekijät voivat aiheuttaa sen, että veren alkoholimäärä poikkeaa merkittävästi OttoMitan arviosta.