Testamenttilahjoitus

Testamenttilahjoitus on kaunis tapa jättää itsestään jälki tuleville sukupolville. Testamenttilahjoitus kertoo jälkipolville sinun arvoistasi ja siitä, mikä on sinulle tärkeää.

Syksyisiä puunlehtiä kelluu järven pinnalla.
Kuva: Max Andrey

Ehkäisevä päihdetyö koskettaa meitä kaikkia. Ehkäisevän ja ihmisarvoa kunnioittavan päihdetyön ideana on vahvistaa kaikkea sitä, mikä suojaa ihmistä päihdehaitoilta ja toisaalta ehkäistä ja vähentää niihin liittyviä riskejä ihmisten elämässä.

Muistamalla EHYTiä testamentissasi olet mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta meille kaikille. Testamenttilahjoituksellasi tuetaan tulevaisuuden työtämme. Edistämme hyvinvointia vähentämällä päihde- ja pelihaittoja, vahvistamme kaikkea sitä, mikä suojaa ihmistä päihdeongelmilta ja vähennämme niihin liittyviä riskitekijöitä. Näemme ihmisen ja hänen mahdollisuutensa elämäntilanteesta riippumatta.

Testamenttilahjoituksen voi halutessaan kohdentaa yleisesti EHYTin hyväksi tai johonkin toivomaasi kokonaisuuteen. Testamenttilahjoituksen kohdentamisesta johonkin tiettyyn tarkoitukseen kannattaa olla meihin yhteydessä testamenttia laatiessasi.

Yleishyödyllisenä yhdistyksenä EHYTin ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksesta perintöveroa. Sinun testamenttilahjoituksesi kohdennetaan siis kokonaisuudessaan EHYTin työhön. Voit itse määrätä omaisuudestasi osuuden, jonka haluat lahjoittaa EHYTille testamentissasi. Pienikin testamenttilahjoitus on arvokas.

Testamenttiasiakirjan tulee täyttää tietyt muotoseikat. Suosittelemmekin käyttämään juristia testamentin laatimiseen, jotta voit varmistua siitä, että sinun tahtosi aikanaan toteutuu toivomallasi tavalla.

Ota yhteyttä, jos haluat kuulla lisää testamenttilahjoittamisesta ja testamentin laatimisesta. Yhteydenotto ei velvoita sinua mihinkään.

Ota yhteyttä

Kari Vuorinen

Vuorinen Kari

Talous- ja hallintojohtaja 050 336 7040
Katso henkilön esittely