Vaalikampanjamme tavoitteena on hyvinvoinnin edistäminen ilman päihdehaittoja

Maailman onnellisin maa, jossa päihdeongelma koskettaa jokaista.

Onnistunut päihdepolitiikka on aktiivisia päätöksiä, joilla vaikutetaan ihmisten hyvinvointiin, lasten ja nuorten tulevaisuuteen sekä hyvinvointipalveluiden resurssien riittävyyteen.

EHYT ry ja Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto kampanjoivat jälleen teemalla ”Maailman onnellisin maa, jossa päihdeongelma koskettaa jokaista”. Eduskuntavaalikampanjan tavoitteena on, että päihdehaittojen ehkäisy ja vähentäminen olisivat aina päihdepolitiikan ytimessä. Päätösten tulee perustua tutkittuun ja luotettavaan tietoon ja yhteistyöhön eri hallinnonalojen kanssa.

Olemme tehneet ehkäisevän päihdetyön tavoitteet seuraavalle hallituskaudelle, mikä helpottaa tulevien kansanedustajien työtä. Kerromme muun muassa ehkäisevän työn kannattavuudesta, ihmislähtöisestä päihdepolitiikasta ja kaikkien oikeudesta päihdepalveluihin. Tavoitteinamme on, että tulevat päättäjät huomioivat päätöksenteossa päihdehaittojen vähentämisen ja ehkäisemisen.

Kampanjaa siivittää eduskuntavaaliehdokkaille tarkoitetut webinaariimme 13.2. ja 14.2, joiden aiheina ovat: Hyvinvointia ilman päihdehaittoja ja Jokaisella on oikeus päihdepalveluihin.

Tutustu vaalikampanjaamme, vaalitavoitteisiimme tai ilmoittaudu webinaariimme!

Voit myös seurata vaalikampanjaamme Facebookissa, Instagramissa, Linkedinissä ja Twitterissä!