Uusi Kompassi -lehti näyttää suuntaa

Leijan lennättäjä rannalla.

EHYTin uudistunut lehti on saanut nimekseen Kompassi ja kokenut muodonmuutoksen niin sisällön kuin ulkoasunkin osalta.

Aiemmin EHYT Järjestö -nimellä ilmestynyt lehti on suunnattu EHYTin jäsenyhdistysten toimijoille ja muille ehkäisevästä päihdetyöstä kiinnostuneille. Lehti kertoo kuulumisia vaikuttamistyöstä, ehkäisevän päihdetyön kampanjoista sekä jäsenyhdistysten ja EHYTin omasta toiminnasta. Lehti on luettavissa verkkosivuillamme ja se lähetetään painettuna jäsenyhdistysten yhteyshenkilöille.

Toukokuun lopulla ilmestyneen ensimmäisen Kompassi-lehden sisältöä ovat mm. Terveyttä työttömille -toiminta, jota EHYT on toteuttanut yhdessä Työttömien Keskusjärjestön kanssa, Päihdepäivien 30-vuotinen historia, tulevat kampanjat ja vaikuttamistoiminnan uutiset – jäsenyhdistysten kuulumisia unohtamatta.

EHYT on kehittänyt jäsenyhdistyksille ja vapaaehtoisille suunnattua järjestöviestintäänsä vuosien 2023 ja 2024 aikana. Kehittämistyön tavoitteena on ollut tehdä järjestöviestintää, joka palvelee kohderyhmiä mahdollisimman hyvin ja on saatavilla entistä paremmin sähköisesti.

Jäsenyhdistysaktiivit ja muut kiinnostuneet pääsivät keväällä 2023 mukaan kehitystyöhön vastaamalla EHYT Järjestö -lehden ja EHYT Uutisia -uutiskirjeen lukijakyselyyn ja osallistumalla jäsenviestinnän kehittämisiltaan. Kehittämistyön ohessa syntyi EHYTin järjestöviestinnästä vastaavan asiantuntijan Nikki Pesosen YAMK opinnäytetyö.

Kompassi-lehteen ja siihen liittyvään Kompassi-uutiskirjeeseen ollaan EHYTissä hyvin tyytyväisiä: ”Tästä on hyvä jatkaa kohderyhmät huomiovan järjestöviestinnän toteuttamista. Seuraavaksi tulemme panostamaan säännöllisiin lukijakyselyihin ja muihin palautteenantokanaviin, jotta saamme jatkossakin pidettyä lehden ja uutiskirjeen lukijoilleen hyödyllisinä ja iloa tuovina”, toteaa Nikki Pesonen.

Tutustu uuteen Kompassi-lehteen

Tilaa Kompassi-uutiskirje ja vinkkaa siitä tutullesi (creamailer.fi)