OttoMitta-sovellus alkoholinkäytön seurantaan

OttoMitta on tuen ja muutoksen apuväline aikuisille oman alkoholinkäytön seurantaan ja alkoholinkäytön riskien tunnistamiseen. OttoMitan tuella sinulla on myös mahdollisuus rakentaa omaa henkilökohtaista elämäntapamuutosta – yksityisesti ja omilla ehdoillasi.

Lue OttoMitan ominaisuuksista lisää alla olevasta kuvauksesta.

Tästä OttoMitta-sovellukseen ›

Kuvaus

OttoMitta-sovellus sisältää juomapäiväkirjan, joka seuraa alkoholimäärän lisäksi juomien energiasisältöä ja hintaa. Syöttämäsi tiedon perusteella sovellus arvioi pidempiaikaisen alkoholin käytön riskiprofiilia, ja antaa tarvittaessa palautetta. Sovelluksen tarjoama informaatio on sitä tarkempaa, mitä tarkempaa tietoa sovellukseen syötät. Voit myös halutessasi asettaa henkilökohtaisia maksimitavoitteita alkoholin käytön kulutukselle, jolloin sovellus kannustaa sinua tavoitteissa pysymisessä.

Alkoholinkäytön riskit ovat aina yksilöllisiä: esimerkiksi perimä, ikä tai lääkitys voivat lisätä alkoholin haittoja huomattavasti suuremmiksi kuin sovellus arvioi.

OttoMittaa ei pidä käyttää ajokunnon arviointiin. Yksilölliset tekijät voivat aiheuttaa sen, että veren alkoholimäärä poikkeaa merkittävästi sovelluksen arviosta.