Ideoita korkeakoulujen hyvinvointiständeille

Materiaali on tarkoitettu työn tueksi niille, jotka osallistuvat korkeakouluopiskelijoille suunnattuihin tapahtumiin/messuihin/hyvinvointiviikoille, joissa on mahdollisuus pitää ständiä ehkäisevän päihdetyön teemoista.

Materiaalista löytyvien rastien tarkoituksena on antaa eri keinoja käyttäen opiskelijoille työvälineitä omien päihdeasenteiden ja –tapojen pohtimiseen sekä oman hyvinvoinnin edistämiseen. Tutustu rastien pitäjänä sähköiseen materiaaliin ja tulosta haluamasi tehtävä fyysiselle rastipisteelle.

Lataa materiaalit
KUPLA_Ideoita_korkeakoulujen_hyvinvointistandeille ( 1,48 Mt, pdf ) Lataa

Kuvaus

Materiaali on tuotettu KUPLA – Opiskelijat päihdekulttuurin uudistajina -hankkeessa (2018–2020). Lisää materiaaleja täällä.

EHYT ry:n ja Nyyti Ry:n KUPLA-hankkeen tavoitteena oli tukea korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointia ja opiskelukykyä, vahvistaa korkeakouluyhteisöjen valmiuksia päihdehaittojen ehkäisyyn sekä edistää yhteisöllistä ja saavutettavaa opiskelukulttuuria.

KUPLA kannustaa keskustelemaan päihteisiin ja mielen hyvinvointiin liittyvistä asioista avoimesti korkeakouluyhteisöissä.