Verkkofoorumi jäsenyhdistyksille: Toiminnan vahvistaminen

Ihmisiä tapahtuman kahvitauolla.

Aluefoorumeita korvaavat kaksi verkkofoorumia järjestetään lokakuussa etäyhteyksin. Illat tarjoavat mahdollisuuden käsitellä yhdessä meille kaikille tärkeitä ajankohtaisia aiheita. Tervetuloa mukaan EHYTin, jäsenyhdistysten ja vapaaehtoisten yhteiseen iltaan!

EHYT ry:n aluefoorumeita korvaavat verkkofoorumit ovat kaikkien paikallistoimijoiden yhteistyön ja koulutuksen paikkoja. Verkkofoorumeihin ovat tervetulleita EHYTin jäsenyhdistykset vapaaehtoisineen, hallituksen ja valtuuston jäsenet, kohtaamispaikkaverkoston jäsenet sekä muut EHYTin toiminnassa olevat vapaaehtoiset.

Verkkofoorumit ovat kaikkien paikallistoimijoiden yhteistyön ja koulutuksen paikkoja. Verkkofoorumeihin ovat tervetulleita mukaan EHYTin jäsenyhdistykset vapaaehtoisineen, hallituksen ja valtuuston jäsenet, kohtaamispaikkaverkoston jäsenet sekä muut EHYTin toiminnassa olevat vapaaehtoiset.

Verkkofoorumeihin ilmoittautuneet saavat postitse innoittavan ennakkomateriaalipaketin makoisan yllätyksen kera. Ilmoittauduthan ajoissa, että ehdit saada lähetyksen ennen tilaisuutta.

Verkkofoorumeita järjestetään lokakuussa 2021 kaksi. Ensimmäisessä verkkofoorumissa 5.10.2021 keskitymme jäsenhankinnan ja vapaaehtoistoiminnan vahvistamiseen. Osallistujille tarjotaan erilaisia ideoita ja materiaaleja oman yhdistystoiminnan kehittämiseksi.

5.10.2021 ohjelma:

Ennakkomateriaalina Lari Karreisen verkkoluento ”Ongelmapuheesta ratkaisuihin vapaaehtoisten rekrytoinnissa” (kesto n. 15 minuuttia).

16.30-17.00 Tilaisuuden etkot – jutellaan ja vaihdetaan kuulumiset kokousalustalla. EHYTin työntekijät paikalla toivottamassa tulijat tervetulleiksi.

17.00-17.05 Tervetulosanat, Hanna Heikkilä, järjestö- ja aluetoiminnan päällikkö

17.05-17.15 Kampanjavisa, Soile Törrönen, järjestöasiantuntija

17.15-17.50 Miten saada lisää vapaaehtoisia toimintaan? Keskustelua onnistuneesta vapaaehtoistoiminnasta EHYTin aluekoordinaattoreiden ja Osana Oy:n johdolla

TAUKO 17.50-18.00

18-18.15 Kampanjat: Ehkäisevän päihdetyön viikko 2021, aluekoordinaattori Miia Hietaniemi

18.15-18.45 Kampanjat: mitä, miten, miksi? EHYTin aluekoordinaattori keskusteluttavat

18.45-19 Loppusanat ja tulevat EHYTin tapahtumat

19-19.30 Jatkot: Kysymyksiä? – EHYTin aluekoordinaattorit paikalla vastaamassa kysymyksiin.

Tilaisuudessa on mahdollisuus osallistua myös puolen tunnin etkoille ja jatkoille; EHYTin työntekijät ovat linjoilla 30 min ennen ja jälkeen tilaisuuden vaihtamassa kuulumisia ja vastaamassa kysymyksiinne. 

Illat järjestetään Teams-yhteydellä. Osallistumiseen tarvitaan joko Teams-sovellus tai Google Chrome -verkkoselain. Teams-sovelluksen lataaminen on maksutonta. Osallistumislinkki, ennakkoluennon linkki sekä tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen tilaisuutta. Aluekoordinaattorit auttavat mielellään mahdollisissa osallistumiseen liittyvissä teknisissä kysymyksissä, myös tilaisuuden aikana. 

Ilmoittautuminen 26.9.2021 mennessä tällä lomakkeella.

Toisesssa verkkofoorumissa 12.10.2021 toiminnanjohtajan sijaisena toimiva Marja Pakarinen tulee esittäytymään ja tervehtimään jäseniä. Marja johdattelee meidät EHYTin uusimman strategian pariin, jota pääsemme tutkiskelemaan ja tekemään eläväksi yhdessä pienryhmissä keskustellen, keskittyen arvoihin, kansalaistoiminnan kehittämiseen sekä sosiaalisen kestävyyden näkökulmaan yhdistystoiminnassa. Lisätietoa 12.10. Verkkofoorumista tästä linkistä.

Lisätietoja:

Törrönen Soile

Järjestöasiantuntija 040 526 7201
Katso henkilön esittely