Verkkofoorumi jäsenyhdistyksille: Strategia eläväksi

Ihmisiä tapahtuman kahvitauolla.

Aluefoorumeita korvaavat kaksi verkkofoorumia järjestetään lokakuussa etäyhteyksin. Illat tarjoavat mahdollisuuden käsitellä yhdessä meille kaikille tärkeitä ajankohtaisia aiheita. Tervetuloa mukaan EHYTin, jäsenyhdistysten ja vapaaehtoisten yhteiseen iltaan!

EHYT ry:n aluefoorumeita korvaavat verkkofoorumit ovat kaikkien paikallistoimijoiden yhteistyön ja koulutuksen paikkoja. Verkkofoorumeihin ovat tervetulleita EHYTin jäsenyhdistykset vapaaehtoisineen, hallituksen ja valtuuston jäsenet, kohtaamispaikkaverkoston jäsenet sekä muut EHYTin toiminnassa olevat vapaaehtoiset.

Verkkofoorumeihin ilmoittautuneet saavat postitse innoittavan ennakkomateriaalipaketin makoisan yllätyksen kera. Ilmoittauduthan ajoissa, että ehdit saada lähetyksen ennen tilaisuutta.

Syksyn toisessa verkkofoorumissa 12.10.2021 tehdään EHYTin strategiaa 2020 eläväksi ja konkretisoidaan sitä, miten ehkäisevä päihdetyö EHYTin strategian mukaisesti voi näkyä jäsenyhdistysten toiminnassa vahvemmin. Tilaisuudessa tapaamme toiminnanjohtajan sijaisena toimivan Marja Pakarisen, joka johdattelee meidät EHYTin uusimman strategian pariin.

12.10. verkkofoorumin ohjelma

Etukäteismateriaalina ennakkoluento aiheesta Sosiaalisesti kestävä kehitys sekä EHYTin strategian silmäily. Osallistujat saavat myös EHYTin strategiaa avaavan materiaalin vietäväksi omaan yhdistykseen.

16.30-17.00 Tilaisuuden etkot – jutellaan ja vaihdetaan kuulumiset kokousalustalla. EHYTin työntekijät paikalla toivottamassa tulija tervetulleiksi.

17.00-17.15 Avaussanat ja johdatus EHYTin strategiaan, Marja Pakarinen, toiminnanjohtaja (va.), EHYT ry

17.15-18.45 Strategia eläväksi – keskustellaan ja ideoidaan aluekoordinaattoreiden johdolla, Osana Oy

TAUKO TYÖSKENTELYN LOMASSA

18.45-19.00 Vuoden vapaaehtoisten palkitseminen, Marja Pakarinen, toiminnanjohtaja

19-19.30 Jatkot: Kysymyksiä? – EHYTin aluekoordinaattorit paikalla vastaamassa kysymyksiin.

Tilaisuudessa on mahdollisuus osallistua myös puolen tunnin etkoille ja jatkoille; EHYTin työntekijät ovat linjoilla 30 min ennen ja jälkeen tilaisuuden vaihtamassa kuulumisia ja vastaamassa kysymyksiinne.

Illat järjestetään Teams-yhteydellä. Osallistumiseen tarvitaan joko Teams-sovellus tai Google Chrome -verkkoselain. Teams-sovelluksen lataaminen on maksutonta. Osallistumislinkki, ennakkoluennon linkki sekä tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen tilaisuutta. Aluekoordinaattorit auttavat mielellään mahdollisissa osallistumiseen liittyvissä teknisissä kysymyksissä, myös tilaisuuden aikana. 

Ilmoittautuminen 26.9.2021 mennessä tällä lomakkeella.

Huomaa myös syksyn ensimmäinen verkkofoorumimme 5.10.2021, jossa keskitymme jäsenhankinnan ja vapaaehtoistoiminnan vahvistamiseen. Lisätietoa 5.10. Verkkofoorumista saat tästä linkistä.

Lisätietoja:

Törrönen Soile

Järjestöasiantuntija 040 526 7201
Katso henkilön esittely