Ehkäisevän päihdetyön erilaiset sisällöt -työpaja

Kaksi ihmistä lyö ylävitosen.

EHYT järjestää työpajan ehkäisevää päihdetyötä suunnitteleville henkilöille.

EHYT järjestää kaksi maksutonta työpajaa ehkäisevää päihdetyötä suunnitteleville ja koordinoiville henkilöille 17.5. ja 24.5. Työpajat ovat sisällöiltään erilaiset, ja niihin voi osallistua kumpaankin tai vaan toiseen.

Toinen työpaja järjestetään keskiviikkona 24.5.2023 klo 9-11.30 Teams-alustalla se keskittyy ehkäisevän päihdetyön sisältöihin ja suunnitteluun.

Työpaja on suunnattu EPT-yhdyshenkilöille ja -koordinaattoreille, jotka suunnittelevat ehkäisevää päihdetyötä kunnissa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös monialaisten työryhmien ja EPT-toimielimien jäsenet sekä muut toimijat kuten järjestöt, jotka tekevät ehkäisevää päihdetyötä kunnissa. Työpaja on suunnattu myös hyvinvointialueiden ehkäisevää päihdetyötä suunnitteleville. 

Työpajan tavoitteena on lisätä ymmärrystä ehkäisevän päihdetyön kokonaisuudesta, ja se tarjoaa välineitä kaikkia ikäryhmiä koskevan ehkäisevän päihdetyön suunnitteluun. Tilaisuudessa saadaan ja jaetaan ideoita ja kokemuksia hyvistä EPT-käytännöistä. 

Kouluttajina EHYT ry:n aluetyön asiantuntijoita.

Teemoina muun muassa: 

  • Mitä ehkäisevä päihdetyö on? Mitä se on eri ikäryhmille?
  • Miten saada selville ehkäisevän päihdetyön tarve eri ryhmissä? 
  • Miten ehkäisevän päihdetyön saa toimimaan eri toimialoilla?

Ensimmäinen työpaja järjestetään ke 17.5. klo 9-11.30, ja se keskittyy ehkäisevän päihdetyön rakenteisiin ja kokonaisuuteen. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu työpajaan viimeistään 19.5.2023 tästä linkistä Lyyti-lomakkeella.

Lisätietoja:

Heli Vaija

Vaija Heli

Asiantuntija, Etelä-Suomi 044 510 0228
Katso henkilön esittely