Rahapelihaittakoulutuksen infotilaisuus järjestöille

Onko järjestösi SOSTEn jäsenjärjestö tai EHYTin jäsenyhdistys? Haluatko lisätä järjestösi tai yhdistyksesi osaamista rahapelihaittojen ehkäisyssä?  

EHYT ry järjestää SOSTEn jäsenjärjestöille ja EHYTin jäsenyhdistyksille suunnatun Rahapelihaittakoulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on järjestöjen tietoisuuden lisääminen rahapelihaitoista. Koulutuksen jälkeen järjestö- ja yhdistystoimijat osaavat tunnistaa rahapelihaittoja omassa järjestössään ja toimia omien mahdollisuuksiensa mukaan rahapelihaittojen ehkäisemiseksi. Koulutus sisältää tietoa ja toimintamalleja mm. rahapelaamisen puheeksiotosta. Koulutus on tarkoitettu SOSTEn jäsenjärjestöissä tai EHYTin jäsenyhdistyksissä työskenteleville ja vapaaehtoisena toimiville henkilöille (mukaanlukien valtakunnallisten järjestöjen jäsenyhdistykset). Koulutus toteutetaan yhteistyössä SOSTEn kanssa.

Koulutuksessa hyödynnetään SOSTEn Rahapelihaittojen ehkäisy ja sote-järjestöt -opasta: Rahapelihaittojen ehkäisy ja sote-järjestöt – tietoa, ohjeita ja toimintamalleja Ohjeistus pelihaittojen ehkäisystä SOSTEn jäsenjärjestöille.

Tervetuloa mukaan koulutuksen infotilaisuuteen, joka järjestetään tiistaina 20.4. klo 13-13.30 Teams-alustalla. Koulutusinfossa esittelemme tulevan rahapelihaittakoulutuksen tavoitteita ja sisältöä.

Ilmoittaudu Teamsissa järjestettävään infoon 15.4. mennessä  Creamailer-lomakkeella.

Huom! Varsinaiseen koulutukseen (27.5.) osallistuminen ei edellytä infotilaisuuteen osallistumista.

Varsinainen ”Rahapelihaittakoulutus järjestöille” järjestetään to 27.5. klo 9-11.  

Koulutuksen tavoitteena on lisätä järjestöjen tietoisuutta ja osaamista:

  • rahapelihaitoista 
  • rahapelihaittojen ja riskirahapelaamisen tunnistamisesta 
  • rahapelaamisen puheeksiotosta 
  • toimintamalleista ja materiaaleista

Koulutusalustana toimii Teams. Koulutuksen järjestää EHYT ry ja kouluttajina toimivat EHYT ry:n asiantuntijat. Koulutus on maksuton. Koulutukseen osallistuneet voivat hakea sähköistä ”Puhutaan rahapelaamista järjestöille” -osaamismerkkiä.

Lue lisää varsinaisesta koulutuksesta Tapahtumakalenterista.

Voit ilmoittautua ja osallistua myös varsinaiseen koulutukseen, vaikka et pääsisikään mukaan Infotilaisuuteen.

Vinkkaa infotilaisuudesta ja koulutuksesta järjestössäsi!

Tervetuloa mukaan infotilaisuuteen!

Lisätietoja: