Rahapelihaittakoulutus järjestöille

Onko järjestösi SOSTEn jäsenjärjestö tai EHYTin jäsenyhdistys? Haluatko lisätä järjestösi tai yhdistyksesi osaamista rahapelihaittojen ehkäisyssä?  

EHYT ry järjestää SOSTEn jäsenjärjestöille ja EHYTin jäsenyhdistyksille suunnatun Rahapelihaittakoulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on järjestöjen tietoisuuden lisääminen rahapelihaitoista. Koulutuksen jälkeen järjestötoimijat osaavat tunnistaa rahapelihaittoja omassa järjestössään ja toimia omien mahdollisuuksiensa mukaan rahapelihaittojen ehkäisemiseksi. Koulutus sisältää tietoa ja toimintamalleja mm. rahapelaamisen puheeksiotosta. Koulutus on tarkoitettu SOSTEn jäsenjärjestöissä tai EHYTin jäsenyhdistyksissä työskenteleville ja vapaaehtoisena toimiville henkilöille (mukaanlukien valtakunnallisten järjestöjen paikallisyhdistykset).

Koulutus toteutetaan yhteistyössä SOSTEn kanssa.

Koulutuksessa hyödynnetään SOSTEn Rahapelihaittojen ehkäisy ja sote-järjestöt -opasta: Rahapelihaittojen ehkäisy ja sote-järjestöt – tietoa, ohjeita ja toimintamalleja Ohjeistus pelihaittojen ehkäisystä SOSTEn jäsenjärjestöille.

Koulutus järjestetään torstaina 27.5. klo 9-11 Teams-alustalla.

Koulutuksen tavoitteena on lisätä järjestöjen ja yhdistysten tietoisuutta ja osaamista:

  • rahapelihaitoista 
  • rahapelihaittojen ja riskirahapelaamisen tunnistamisesta 
  • rahapelaamisen puheeksiotosta 
  • toimintamalleista ja materiaaleista

Koulutusalustana toimii Teams. Koulutuksen järjestää EHYT ry ja kouluttajina toimivat EHYT ry:n asiantuntijat. Koulutuksen avauspuheenvuoron pitää SOSTEn järjestöpäällikkö Riitta Kittilä.

Koulutus on maksuton. Koulutukseen osallistuneet voivat hakea sähköistä ”Puhutaan rahapelaamista järjestöille” -osaamismerkkiä.

Ilmoittaudu koulutukseen torstaihin 20.5.2021 mennessä Creamailer-lomakkeella.

Ilmoittautuneille lähetään osallistumislinkki sähköpostiin 25.5. ja tietoa koulutuksesta sekä koulutukseen liittyvä ennakkotehtävä 21.5.2021.

Koulutukseen mahtuu mukaan 100 osallistujaa.

Vinkkaa koulutuksesta järjestössäsi ja yhdistyksessäsi sekä verkostoissasi!

Tervetuloa mukaan koulutukseen!

Lisätietoja: