Ensihuoli-koulutus yläkouluikäisten vanhemmille

Vanha ja nuori mies keskustelevat.

Kun huoli läheisestä herää... osaatko sinä toimia? Ensihuoli-koulutus tarjoaa valmiuksia päihteidenkäytöstä ja pelaamisesta syntyneen huolen puheeksi ottamiseen.

Ensihuoli-koulutuksessa opitaan puhumaan vaikeista asioista kunnioittavalla tavalla, toista rohkaisemalla ja tukemalla. Koulutus on maksuton ja tarkoitettu kaikille.

Kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka kaipaavat välineitä nuorten päihdehaittojen ja niistä syntyneen huolen kohtaamiseen ja puheeksiottoon.

Torstaina 3.2.2021 klo 9-11. Koulutuksessa saat näkökulmia, ajatuksia ja vinkkejä puheeksiottoon päihdeasioista, sekä omaan jaksamiseen, tuntemuksien käsittelyyn ja hyvinvointiin.

Koulutus kestää 2 h ja sisältää keskustelua, teoriaa ja käytännön vinkkejä. Kouluttajina toimivat EHYT ry:n asiantuntijat. Jokainen koulutukseen osallistunut saa halutessaan sähköisen osaamismerkin. 

Koulutus toteutetaan Teams -alustalla torstaina 3.2.2022 klo 9-11.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset tiistaihin 1.2.2022 mennessä. Ilmoittaudu tästä (Surveypal-lomakkeella). Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostiin pari päivää ennen koulutuksen alkua. Koulutukseen mahtuu 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue lisää Ensihuoli-koulutuksista.

Lisätietoja

Harri Jukkala.

Jukkala Harri

Asiantuntija, Itä-Suomi 0400 274 823
Katso henkilön esittely