Ensihuoli-koulutus: Syömishäiriö ja päihteet

Kun huoli läheisestä herää... osaatko sinä toimia? Tämä Ensihuoli-koulutus tarjoaa valmiuksia syömishäiriöstä ja siihen liittyvästä päihteidenkäytöstä syntyneen huolen puheeksi ottamiseen.

Ensihuoli-koulutuksessa opitaan puhumaan vaikeista asioista kunnioittavalla tavalla, toista rohkaisemalla ja tukemalla. Koulutus on maksuton ja tarkoitettu kaikille. Kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka kaipaavat välineitä syömishäiriön ja sen yhteydessä päihteidenkäytön ja näistä syntyneen huolen kohtaamiseen ja puheeksiottoon ihmisenä ihmiselle. Lisäksi koulutukseen voivat osallistua kaikki, joita kiinnostaa mahdollisuus toisten auttamisesta ehkäisevän päihdetyön vapaaehtoistoiminnassa. Ensihuoli ei ole ammattilaiskoulutus.

Koulutuksessa saat näkökulmia, ajatuksia ja vinkkejä puheeksiottoon sekä omaan jaksamiseen, tuntemuksien käsittelyyn ja hyvinvointiin. Tämän koulutuksen teemana on päihteidenkäyttö syömishäiriön yhteydessä.

Koulutus kestää 2 h ja sisältää keskustelua, teoriaa ja käytännön vinkkejä. Kouluttajina toimivat EHYT ry:n asiantuntija Sinikka Korpela ja Maija Borèn Syömishäiriöliitto SYLI ry:stä. Jokainen koulutukseen osallistunut saa halutessaan sähköisen osaamismerkin. 

Koulutus toteutetaan Teams-alustalla keskiviikkona 29.3.2023 klo 17-19 yhteistyössä Syömishäiriöliitto SYLI ry:n kanssa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset ke 29.3.2023 mennessä.
Ilmoittaudu tästä (Lyyti-lomakkeella).
Koulutukseen mahtuu 60 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue lisää Ensihuoli-koulutuksista.

Lisätietoja:

Korpela Sinikka

Asiantuntija, Kainuu ja Pohjois-Pohjanmaa 0400 274 833
Katso henkilön esittely