Ensihuoli-koulutus: Parisuhde ja päihteet

Vanha ja nuori mies keskustelevat.

Kun huoli läheisestä herää... osaatko sinä toimia? Ensihuoli-koulutus tarjoaa valmiuksia päihteidenkäytöstä ja parisuhdeongelmista syntyneen huolen puheeksi ottamiseen.

Ensihuoli-koulutuksessa opitaan puhumaan vaikeista asioista kunnioittavalla tavalla, toista rohkaisemalla ja tukemalla. Koulutus on maksuton ja tarkoitettu kaikille. Kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka kaipaavat välineitä arkipäivän päihde- ja parisuhdeongelmien ja niistä syntyneen huolen kohtaamiseen ja puheeksiottoon ihmisenä ihmiselle. Lisäksi koulutukseen voivat osallistua kaikki, joita kiinnostaa mahdollisuus toisten auttamisesta ehkäisevän päihdetyön vapaaehtoistoiminnassa. Ensihuoli ei ole ammattilaiskoulutus.

Maanantai 6.6.2022 klo 17-19. Koulutuksessa saat näkökulmia, ajatuksia ja vinkkejä puheeksiottoon päihdeasioista, sekä omaan jaksamiseen, tuntemuksien käsittelyyn ja hyvinvointiin.

Koulutuksen teemana on huolen puheeksi ottaminen. Koulutuksessa saat näkökulmia, ajatuksia ja vinkkejä päihteiden puheeksiottoon ja parisuhteen rakentamiseen ja näiden teemojen keskusteluun. Koulutuksessa saat myös vinkkejä omaan jaksamiseen, tuntemuksien käsittelyyn ja hyvinvointiin.

Koulutus kestää 2 h ja sisältää keskustelua, teoriaa ja käytännön vinkkejä. Kouluttajina toimivat EHYT ry:n aluekoordinaattori Harri Jukkala sekä asiantuntija Parisuhdekeskus Katajasta. Jokainen koulutukseen osallistunut saa halutessaan sähköisen osaamismerkin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset pe 3.6.2022 mennessä.

Ilmoittaudu tästä (Surveypal-lomakkeella)

Koulutukseen mahtuu 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue lisää Ensihuoli-koulutuksista.

Lisätietoja

Harri Jukkala.

Jukkala Harri

Asiantuntija, Itä-Suomi 0400 274 823
Katso henkilön esittely