Ensihuoli-koulutus: päihteet ja mielenterveys

Kun huoli läheisestä herää... osaatko sinä toimia? Ensihuoli-koulutus tarjoaa valmiuksia päihteidenkäytöstä ja pelaamisesta syntyneen huolen puheeksi ottamiseen.

Ensihuoli-koulutuksessa opitaan puhumaan vaikeista asioista kunnioittavalla tavalla, toista rohkaisemalla ja tukemalla. Koulutus on maksuton ja tarkoitettu kaikille. Kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka kaipaavat välineitä päihteidenkäytön ja mielenterveyden ja näistä syntyneen huolen kohtaamiseen ja puheeksiottoon ihmisenä ihmiselle. Lisäksi koulutukseen voivat osallistua kaikki, joita kiinnostaa mahdollisuus toisten auttamisesta ehkäisevän päihdetyön vapaaehtoistoiminnassa. Ensihuoli ei ole ammattilaiskoulutus.

Koulutuksessa saat näkökulmia, ajatuksia ja vinkkejä puheeksiottoon sekä omaan jaksamiseen, tuntemuksien käsittelyyn ja hyvinvointiin. Tämän koulutuksen teemana on päihteet ja mielenterveys.

Koulutus kestää 2 h ja sisältää keskustelua, teoriaa ja käytännön vinkkejä. Kouluttajina toimivat EHYT ry:n asiantuntijat Jesse Keskinen ja Anne Mikkola. Jokainen koulutukseen osallistunut saa halutessaan sähköisen osaamismerkin.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Seinäjoen kaupunginkirjaston kanssa, Alvar Aallonkatu 14 tiistaina 7.11.2023.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset ma 6.11.2023 mennessä.
Ilmoittaudu tästä Lyyti-lomakkeella
Koulutukseen mahtuu 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue lisää Ensihuoli-koulutuksista.

Lisätietoja:

Keskinen Jesse

Asiantuntija, Länsi-Suomi 050 571 4818
Katso henkilön esittely