E-Elokolon rahapelitietoisku: Nuorten digipelaaminen

Kaikille avoimessa tietoiskussa puhutaan nuorten digipelaamisesta.

Kuva: Jukka Rapo / EHYT ry

E-Elokolon rahapelitietoisku on erityisesti kohtaamispaikkojen kävijöille, vapaaehtoisille sekä yhdistystoimijoille suunnattu, mutta kaikille muillekin avoin 30 min tietoisku pelaamisen eri teemoista. Tietoisku pidetään verkossa Teams-alustalla. Tietoiskussa on puhumassa asiantuntija EHYTin rahapelitiimistä ja välillä vieraileva puhuja. Jokaisessa tietoiskussa on eri teema.

Tietoisku teemalla ”Nuorten digipelaamisen ja sosiaalisen median haitat” järjestetään keskiviikkona 4.10.2023 klo 10–10.45 Teams-alustalla. Varsinainen tietoisku kestää 30 min ja sen jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskustelulle 15 min. Tietoiskussa on asiantuntijana projektipäällikkö Aino Harvola Pause-hankkeesta.

Nuorten digitaalisen median käytön haasteet ja hyvinvointivaikutukset herättävät huolta perheissä ja kouluissa. Hanke tarjoaa käytännön työvälineitä ja ratkaisuja haasteiden tunnistamiseen yhdessä yläkouluikäisten huoltajien ja koulun henkilöstön kanssa – Aino Harvola

Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, jossa on verkkoyhteys sekä mikrofoni. Teams-ohjelman lataaminen laitteelle on suositeltavaa. Tietoiskun voi järjestää myös esimerkiksi kohtaamispaikan yhteiseksi tilaisuudeksi yhteisen näytön ja äänentoiston avulla.

Tietoisku on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan 2.10.2023 mennessä tällä Creamailer-lomakkeella.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse osallistumislinkki, jossa on mukana tarkempaa tietoa Teams-ohjelman käytöstä. Osallistumislinkki lähetetään tietoiskua edeltävänä päivänä.

Tervetuloa mukaan tietoiskuun!

Lisätietoja:

Vakkuri Johanna

Asiantuntija, rahapelihaittojen ehkäisy 040 724 5513
Katso henkilön esittely