Nuorisotyön ehkäisevän päihdetyön verkosto

Käsiä yhdessä.

Mitä?

Nuorisotyön ehkäisevän päihdetyön verkostossa jaetaan ajankohtaista tietoa ehkäisevästä päihdetyöstä ja sen menetelmistä, kehitetään ehkäisevän päihdetyön sisältöjä (materiaaleja, koulutuksia ym.) ja jaetaan kokemuksia muiden ehkäisevää päihdetyötä nuorisotyössä tekevien kanssa. Verkosto kokoontuu 5–6 krt/vuodessa verkossa. 

Miksi?

Nuorisotyön ehkäisevän päihdetyön verkosto perustettiin osana Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuunan toimintoja alkuvuodesta 2021 nuorisotyön kentältä nousseeseen tarpeeseen. Verkosto perustettiin tarjoamaan tietoa ehkäisevästä päihdetyöstä sekä paikka ehkäisevän päihdetyön kehittämisestä kiinnostuneille nuorisotyöntekijöille.  

Kenelle?

Verkosto on suunnattu nuorisotyöntekijöille, jotka ovat kiinnostuneet ehkäisevän päihdetyön osaamisen jakamisesta ja kehittämisestä. Verkosto on avoin kaikille nuorisotyöntekijöille, eli erityisosaamista tai pitkää kokemusta ehkäisevän päihdetyön alalta nuorisotyöstä ei tarvita. Verkoston rikkaus on toimijoiden monipuolisuus: voit olla juuri aloittanut työsi tai pitkään teemaa pohtinut.

Miten pääsen mukaan?

Verkostoon voi osallistua oman aikataulunsa mukaan silloin, kun se on itselle mahdollista. Osallistumisvelvoitetta verkostossa ei siis ole. Verkosto on valtakunnallinen ja kokoontuu pääosin verkossa (Microsoft Teams-alustalla). 

Verkostotapaamisen osallistumislinkin saat säännöllisesti sähköpostiisi, jos ilmoittaudut verkoston postituslistalle.

ILMOITTAUDU MUKAAN VERKOSTON POSTITUSLISTALLE.

Voit myös osallistua satunnaisesti verkostoon liittymättä listalle. Tuolloin saat tiedon verkoston ajankohdista ja sekä osallistumislinkin EHYT ry:n tapahtumakalenterista.  

Tervetuloa mukaan verkostoon!

Lisätietoja ja tiedustelut

Sari Anjala.

Anjala Sari

Ehkäisevän päihdetyön asiantuntija 040 183 9273
Katso henkilön esittely